Podravka na Student future day-u

Podravka je sudionik Future day-a od samih početaka, a 3. ožujka predstavili smo se i na 3. Student Future day-u.

Podravka na Student future day-uZagrebačka škola ekonomije i managemeta već treću godinu za redom organizira Student future day, event na kojem se susreću poslodavci i studenti. To je prilika za sve poslodavce da u najboljem svjetlu prezentiraju svoju kompaniju putem propagandnih pultova i organiziranih predavanja, dok studenti mogu iz prve ruke dobiti odgovore na ključna pitanja koja će im pomoći pri donošenju odluke o izboru najpoželjnijeg poslodavca, ukoliko se odluče, mogu i direktno ostaviti svoje kontakte i životopise.

Podravka je sudionik Future day-a od samih početaka, a 3. ožujka predstavili smo se i na 3. Student Future day-u.

Njegujući tradiciju predstavljanja na ovakvim sajmovima, Podravka je prepoznala vrijednost direktne komunikacije sa studentima, tako da nismo propustili priliku da se i ove godine predstavimo studenima Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Polaznici ZŠEM-a imali su prilike upoznati se sa selekcijskim postupkom u Podravki, trenutnim potrebama za zapošljavanjem u pojedinim organizacijskim cjelinama te saznati najvažnije informacije o našem poduzeću. Zainteresiranost studenta za Podravku na ovakvim je sajmovima uvijek velika jer smo kompanija s dugogodišnjom tradicijom i prisutnošću na dvadesetak međunarodnih tržišta, ali također i radi, za mlade ljude izrazito važnog, pripravničkog programa, ulaganja u edukaciju i razvoj mladih i sposobnih zaposlenika, te zbog mogućnosti za internacionalnom karijerom.

3. SFD okupio je ukupno 22 kompanije, među kojima su bili Agrokor, Coca-cola, L'Oréal, Privredna banka, Zagrebačka banka - tako da je to bila i jedinstvena prilika za međusobno druženje te razmjenu iskustava predstavnika Ljudskih potencijala različitih kompanija.