Podravka na Sajmu poslova

Posjetitelji Sajma poslova imali su priliku prikupiti informacije i kandidirati se za radna mjesta, predati zamolbe i životopise te doznati više o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja na području Koprivničko-križevačke županije.

Podravka na Sajmu poslovaPodravka se zajedno s Belupom predstavila na četvrtom Sajmu poslova koji se 30. ožujka održao u Domu mladih Koprivnica.

Sajam je otvorio zamjenik župana Darko Sobota, a predstavilo se 35 poslodavaca iz Koprivničko-Križevačke županije. Prilikom obraćanja posjetiteljima sajma, gradonačelnik Zvonimir Mršić poručio je nezaposlenima da tijekom traženja posla ulažu u svoje obrazovanje, jer će poslodavci to znati cijeniti.

Posjetitelji su imali priliku prikupiti informacije i kandidirati se za radna mjesta, predati zamolbe i životopise te doznati više o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja na području Koprivničko-križevačke županije.
Zainteresirani su na Podravkinom pultu mogli ispuniti upitnik u kojemu se predstavljaju poslodavcu te od predstavnica sektora Ljudski potencijali dobiti i informacije o Podravki.

- Kandidati su tijekom razgovora pokazali motivaciju za zapošljavanjem u Podravki ne birajući pri tome posao koji bi radili. Zadovoljni smo interesom koji naša kompanija konstantno budi kod kandidata i prema velikom broju kandidata možemo i ove godine zaključiti da smo poslodavac prvog izbora u regiji. Prednost koju nose sajmovi poslova došla je do izražaja, rekla je Tihana Vrhovski, voditeljica Odjela zapošljavanja.

U okviru sajma održan je okrugli stol "Mladi na tržištu rada" na kojemu je sudjelovao i direktor sektora Ljudski potencijali Marko Ranilović, a Podravkin pripravnički program predstavile su voditeljica odjela Edukacije i razvoj Tatjana Jukić i analitičarka za razvoj ljudskih potencijala Vanja Čulić.