Podravka će i dalje surađivati s bledskom školom

Direktorica i dekanica Poslovne škole Bled Danica Purg u pratnji direktora General Management programa te škole Nike Slavniča posjetila je Podravku. Uz razgovore o suradnji oni su u pratnji domaćina posjetili tvornice Vegete i Podravka jela te razgledali centar grada Koprivnice.

Uglednu gošću dočekali su predsjednik Uprave Darko Marinac te članovi Dragan Habdija i Zdravko Šestak (i sami bivši polaznici bledske škole) sa suradnicima. Jednu od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija i vodećih europskih poslovnih škola veže dugogodišnje partnerstvo tijekom proteklih 20 godina koliko bledska škola postoji.

Kako je istaknula Danica Purg, dosad je ta škola obrazovala u raznim edukacijskim programima više od trideset i pet tisuća menadžera iz cijelog svijeta, a interes za školu u kojoj predaje veliki broj svjetskih priznatih predavača je svakim danom sve veći.

Iz Podravke se dosad u bledskoj poslovnoj školi obrazovalo 170 polaznika, a ta bi se suradnja i u budućnosti trebala nastaviti. Isto tako, Danica Purg je ponudila i pomoć oko koncipiranja programa na Podravkinoj menadžerskoj akademiji.