Peta generacija Podravkinih zaposlenika završila Opći menadžerski program na poslovnoj školi IEDC na Bledu

U protekle četiri generacije više od 80 Podravkinih zaposlenika završilo je sličan program koji je uključivao područja financija, organizacije, strategije, marketinga, međunarodnog managementa i drugih područja relevantnih za razvoj menadžerskih kompetencija.

Peta generacija Podravkinih zaposlenika završila je petotjedni Opći menadžerski program na Poslovnoj školi na Bledu. U protekle četiri generacije više od 80 Podravkinih zaposlenika završilo je sličan program koji je uključivao područja financija, organizacije, strategije, marketinga, međunarodnog managementa i drugih područja relevantnih za razvoj menadžerskih kompetencija. U posljednjoj generaciji bilo je 14 zaposlenika Podravke i Belupa koji su pohađali spomenuti program obrazovanja, što ukupno čini, u pet generacija, stotinu zaposlenika Podravke i Belupa koji su uspješno završili Opći menadžerski program na Poslovnoj školi na Bledu.

Obrazovanje na Poslovnoj školi u Bledu samo je dio programa edukacije koja se aktivno provodi u Podravki već niz godina.
Branko Kučan
, izvršni direktor za ljudske potencijale, napominje da "suradnja s Poslovnom školom Bled, najboljom malom poslovnom školom u ovom dijelu Europe, u okviru koje je stotinjak Podravkinih menadžera visoke i srednje razine prošlo izvrstan opći menadžerski program znači za Podravku mogućnost djelotvornog povezivanja s najvišim teorijskim i praktičnim dosezima u sferi upravljanja svim poslovnim procesima ključnim za razvoj kompanije. Razvoj i obrazovanje vlastitih kadrova jedan je od temeljnih elemenata za daljnji razvoj Podravke i businessa uopće, te ćemo i nadalje nastaviti aktivno provoditi takve programe."