Obavijest: Održana sjednica Uprave Podravke d.d.

Donesena je odluka o imenovanju Maje Janach za internog revizora Društva, s danom 1. siječnja 2013. godine. Za predsjednika Uprave Danice d.o.o. s danom 1. siječnja 2013. godine imenuje se Vladimir Bunić.

Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravila Zagrebačke burze, obavještavamo da je dana 17. prosinca 2012. godine održana sjednica Uprave Podravke d.d. na kojoj je donesena odluka o imenovanju Maje Janach za  internog revizora Društva, s danom 1. siječnja 2013. godine.

Maja Janach diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, nakon čega se obrazovala za Ovlaštenog internog revizora pri Hrvatskoj sekciji internih revizora Hrvatske te za Certified Fraud Examiner na Association of Fraud Examiners.

Svoju profesionalnu karijeru započela je u Podravki obavljajući poslove Voditelja plana i analize za društva u inozemstvu te Voditelja kontrolinga u Podravka International u Varšavi.

Dalje svoju karijeru nastavlja u Luri d.d. kao Internal Auditor, nakon čega odlazi u Deloitte Hrvatska na radno mjesto Senior Consultant for Internal Audit, potom za Pomoćnika direktora Sektora za Računovodstvo Grupe i konsolidaciju u Hrvatskom Telekomu te u Dukat d.d. na poslove Internog revizora gdje je do sada radila.

Na istoj sjednici je Uprava Podravke d.d. - kao Skupština povezanog društva Danica d.o.o. - u interesu daljnjeg unaprjeđivanja poslovanja društva Danica d.o.o., donijela odluku o izmjeni osnivačkog akta Danice i to na način da se Uprava Danice d.o.o.  sastoji od predsjednika i člana Uprave.

Za predsjednika Uprave Danice d.o.o. s danom 1. siječnja 2013. godine imenuje se Vladimir Bunić, diplomirani ekonomist koji je zadnjih godina u Podravki obavljao poslove direktora Sektora upravljanja uslugama, Sektora proizvodnje,  savjetnika Predsjednika Uprave te direktora za restrukturiranje.

Dosadašnji direktor društva Danica d.o.o. Dragan Habdija nastavlja  svoj mandat kao član Uprave.
Time će se osnažiti upravljački tim Danice kako bi mogao odgovoriti izazovima redovnog vođenja poslovanja društva kao i posebnim zadaćama vezanim uz rast i restrukturiranje mesnog programa.