Novi pomoćnik direktora sektora Proizvodnja od 1. rujna je Zlatko Ećimović

Sudjelovao je i osobno vodio niz projekata kojima je glavni cilj bio optimizacija u smislu povećanja efikasnosti procesa i snižavanja troškova proizvodnje.

Novi pomoćnik direktora sektora Proizvodnja od 1. rujna je Zlatko EćimovićNa poziciju pomoćnika direktora Proizvodnje Podravke od 1. rujna došao je Zlatko Ećimović. Diplomirao je strojarstvo na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 1996. godine, a u Podravku dolazi s pozicije v.d. direktora Proizvodnje Carlsberg Croatie. 

Tijekom jedanaest godina rada u pivovari Zlatko Ećimović radio je na nizu radnih mjesta u proizvodnji rukovodeći procesima punjenja, održavanja i energetikom. Uz to, sudjelovao je te i osobno vodio niz projekata  kojima je glavni cilj bio optimizacija  u smislu povećanja efikasnosti procesa i snižavanja  troškova proizvodnje.

Ima veliko iskustvo u organizaciji proizvodnje, poboljšanju rezultata proizvodnje te uvođenju tzv. LEAN projekta u Carlsbergu.  Uz to,  intenzivno je radio i kao dio Tima za razvoj novih proizvoda.

Zlatko Ećimović prije rada u pivovari, četiri godine je radio u Podravka Inženjeringu kao strojarski konstruktor. S obzirom na bogato iskustvo koje ima u poslovima proizvodnje, sudjelovat će u uvođenju LEAN projekta u Podravkinu proizvodnju te su očekivanja kako će znatno pridonijeti unaprijeđenju poslovanja unutar Proizvodnje.