Mario Baburić imenovan direktorom sektora Kontroling i direktorom Razvoja poslovanja

Bogatog je radnog iskustva u području procjene vrijednosti i restrukturiranja poduzeća, savjetovanja menadžmenta oko odgovarajućih strategija poduzeća, provedbe prodaje i procesa pregovaranja.

Mario Baburić imenovan direktorom sektora Kontroling i direktorom Razvoja poslovanjaOdlukom Uprave Podravke od 15. srpnja  2012. godine dr.sc. Mario Baburić  imenovan je direktorom sektora Kontroling i direktorom Razvoja poslovanja.

Mario Baburić posljednjih je pet godina radio u Zagrebačkoj banci, UniCredit na poslovima višeg suradnika, te zatim direktora Korporativnih financija. Tijekom tog perioda angažiran je na poslovima financijskog savjetovanja vezanog uz preuzimanja i spajanja kompanija s fokusom na regiju Jugoistočne Europe. Bogatog je radnog iskustva u području procjene vrijednosti i restrukturiranja poduzeća, savjetovanja menadžmenta oko odgovarajućih strategija poduzeća,  provedbe prodaje i procesa pregovaranja.

Uz doktorat na Zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje, u Nizozemskoj (Rotterdam School of Management) stječe MBA obrazovanje sa specijalizacijom u području Financija.