Belupu dodjeljen Certifikat Poslodavac - Partner

Predsjednik Uprave Belupa Stanislav Biondić primio je Certifikat Poslodavac–Partner, koji se dodjeljuje organizacijama koje zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Belupo Poslodavac - PartnerPredsjednik Uprave Belupa Stanislav Biondić u utorak je primio Certifikat Poslodavac-Partner, koji se dodjeljuje organizacijama koje zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Svečano uručivanje certifikata, održano je u Belupovoj dvorani za sastanke u Koprivnici. Certifikat Poslodavac-Partner pokrenula je Grupa SELECTIO s misijom senzibiliziranja šire gospodarske javnosti o značenju upravljanja ljudskim resursima, unaprjeđivanja HR procesa, promoviranja HR odjela te prepoznavanja najbolje organizacije u javnosti i isticanja onih koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima. Dodjeljuje se organizacijama koje zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat se dobiva na osnovu bodovanja kvalitete strategije, regrutiranja i selekcije, rada, motivacije i nagrađivanja, usavršavanja i razvoja te odnosa prema zaposlenicima.

Prema riječima predsjednika Uprave Belupa Stanislava Biondića, Belupo je kompanija posvećena razvoju i edukacijama svakog zaposlenika.

- Bavimo se stavovima zaposlenika, nastojeći osmisliti plan i aktivnosti koje će unaprijediti radnu klimu, a u većini područja koja su obuhvaćena certifikacijom, ostvarili smo napredak, rekao je Biondić.

Inače, Belupo je prvi takav certifikat dobio prije dvije godine, a u procesu recertifikacije koja je završena potkraj 2007. godine, ocijenjeno je kako je kompanija zadovoljila sve standarde u upravljanju ljudskim resursima, te ima partnerski odnos poslodavca i zaposlenika, a ujedno i konkurentsku prednost u nastojanju da se najboljim kadrovima nametne kao poslodavac izbora.