Belupo Poslodavac Partner i četvrtu godinu za redom

U ove godine provedenom ocjenjivanju u pet područja upravljanja ljudskim resursima Belupo ostvario vrhunske rezultate. Ti rezultati su čak 97% od ukupno mogućeg broja bodova te su i u odnosu na prošlogodišnje povećani u svim područjima koja se certificiraju.

Belupo Poslodavac - Partner 2010.I po četvrti put za redom predsjednik Uprave Belupa Stanislav Biondić primio je Certifikat Poslodavac Partner - kristalnu statuu.  Dokaz je to visoke razine kvalitete i izvrsnosti  u upravljanju ljudskim resursima u ovoj tvrtki. Tako je i ove godine u provedenom ocjenjivanju u pet područja upravljanja ljudskim resursima Belupo ostvario vrhunske rezultate. Ti rezultati su čak 97% od ukupno mogućeg broja bodova te su i u odnosu na prošlogodišnje povećani u svim područjima koja se certificiraju.

Belupo logotip"Izuzetno smo ponosni što smo među prvih deset tvrtki dobitnika certifikata Poslodavac Partner. Obzirom da se kvalitetno upravljanje ljudskim kapitalom očituje i kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenih, dobivanje certifikata Poslodavac Partner smatramo objektivnom potvrdom da su naši procesi upravljanja ljudima među najboljima u Hrvatskoj te potvrdom kvalitete Belupa kao poslodavca", rekao je predsjednik Uprave Belupa Stanislav Biondić i dodao kako samo zadovoljni zaposlenici mogu dobro odraditi svoj posao i time doprinijeti rastu i zajedničkom razvoju.

Belupo Poslodavac - Partner 2010.Certifikat je predala direktorica  tvrtke Selectio Jasmina Sočković, koja je tom prilikom posebno naglasila kako certifikat Poslodavac Partner nije lako dobiti, a još ga je teže godinama održavati. Belupo u tome uspijeva svih ovih godina i među najuspješnijim je tvrtkama u Hrvatskoj.