Potpisan ugovor između Adrie d.d. i Podravke - Podravka distributer asortimana Adrie

U Zagrebu je potpisan Ugovor između tvrtke Adrie – dioničkog društva za ulov, preradu i promet ribom i Podravke, kojim je Podravka postala distributer asortimana proizvođača ribljih konzervi Adrie d.d.. Ugovor su potpisali Milivoj Jošić, predsjednik Uprave Adrie d.d. i Darko Marinac, predsjednik Uprave Podravke d.d.

U Zagrebu je potpisan Ugovor između tvrtke Adrie - dioničkog društva za ulov, preradu i promet ribom i Podravke, kojim je Podravka postala distributer asortimana proizvođača ribljih konzervi Adrie d.d.. Ugovor su potpisali Milivoj Jošić, predsjednik Uprave Adrie d.d. i Darko Marinac, predsjednik Uprave Podravke d.d. Ugovorom između Adrie d.d. i Podravke asortiman ribljih konzervi bit će distribuiran Podravkinom distributivnom mrežom koja se proteže od Jadranskog do Sjevernog mora.

Podravka osim što distribuira vlastite proizvode distribuira i proizvode drugih hrvatskih kompanija te omogućuje i zajednički nastup hrvatskih kompanija na tržištima gdje je prisutna. Zajedničkom suradnjom Podravke i Adrie tijekom ove godine distribuirat će se oko 40 milijuna ribljih konzervi iz proizvodnog asortimana Adrie.

Zadarska Adria d.d. jedna je od najvećih riboprerađivačkih firmi u Republici Hrvatskoj, a utemeljena je 1948. godine, što govori o njezinoj pedesetogodišnjoj tradiciji proizvođača ribljih konzervi. Fokus poslovanja Adrie d.d. je proizvodnja ribljih konzervi s prepoznatljivom markom EVA koja postoji već 30 godina. Kao rezultat korištenja suvremene tehnološke opreme, dobre snabdjevenosti svježom ribom, Adria d.d. se kvalitetom i asortimanom marke EVA i drugih proizvoda već desetljećima tržišno potvrđuje kao najprogresivnija tvrtka na području Jadrana. Osim EVA ribljih konzervi, kao najpopularnije sardine na ovim prostorima, te drugih ribljih konzervi marke Eva u asortimanu Adrie prisutne su i Adria sardine, riblje paštete, smrznuta riba, te riblje konzerve marke Mardešić i mnoge druge.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti gosp. Saši Romcu u Podravki d.d. na broj tel. 048/6510 ili gosp. Milivoju Jošiću u Adrii d.d. Zadar na broj tel: 023/209 500.