Uz #dolcelaizazov osvoji vikend za dvoje u Istri!

Zvuči jednostavno zar ne?

Napravi poznatu slasticu na svoj kreativan način! Bez brige pomoći će ti veliki izbor Dolcela proizvoda, a na tebi je samo da objaviš na svom Instagram ili Tik Tok profilu do 9.travnja 2023. U pripremi slastice koristi Dolcela mješavine i/ili kreme, a po potrebi i ostale Dolcela proizvode. Potakni svoju kreativnost uz easy bake rješenja (pečenje u mikrovalnoj pećnici, koristi fritezu na vrući zrak, pečenje u šalici, koristi razne kalupe…).

U svojoj prijavi pozovi nekog od svojih u izazov (prijateljicu, kumu, susjedu, mamu, brata, kolegu s posla...tko već voli izazove), neka pokažu svoju kreativnost. Kod IG prijave potrebno je objaviti reels video ili fotku autorske slastice koja uključuje pripremu sa barem jednim Dolcela proizvodom uz obavezan tag @dolcela.hr i #dolcelaizazov, a na Tik Tok prilikom uploada koristi #dolcelaizazov. Dva su uvjeta koje moraš zadovoljiti kako bi prijava bila važeća. Prvi, profil s kojim se prijavljuješ mora biti javno dostupan, a drugi obavezno tagiraj osobu koju pozivaš u izazov. Više pročitaj u Pravilima nagradnog natječaja.

 

Nagradni natječaj je završio i zahvaljujemo svim kreativnim prijavama koje su se uključile u #dolcelaizazov.

3 najkreativnije prijave koje su osvojile nagrade su:

  1. nagrada Vikend za dvoje u Rovinju, hotel Amarin 4* koji uključuje puni pansion i može se realizirati vikendima od 14.4.-21.5.2023., osim blagdanima i praznicima (razdoblje 1. svibnja (28.4.-1.5.)):  iva1407
  2. nagrada SMEG Toster + paket Dolcela proizvoda: __mmmila
  3. nagrada SMEG Kuhalo za vodu + paket Dolcela proizvoda: tanja_paska

Čestitke svim dobitnicama!