Vi i Vegeta Natur-volite se javno

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Vegeta Natur omogućava vam vođenje brzog i modernog života, brigu o zdravlju i uravnoteženoj prehrani i uživanje u pripremi hrane s prirodnim sastojcima. Za super bogat i prirodan okus, vi znate da je jelu dovoljno dodati Vegetu Natur, s čak 9 vrsta povrća, osušenog na prirodan način, bez pojačivača okusa i dodanih aroma i bojila.

Volite zdravu, ukusnu i laganu hranu. Kada je kvaliteta u pitanju, niste spremni ni na kakve kompromise. Težite višem i boljem, i u kuhinji. Čim usvojite neku recepturu, krenete s improvizacijom i oplemenite je. Volite nove trendove, informacije, uštedjeti na vremenu, ali kada imate vremena, volite i polaganu i suptilnu igru s namirnicama u procesu stvaranja jela.

U svom rukavu čuvate sve kulinarske trikove i otkrivate ih publici prema zasluzi. Iako uživate u jedenju po restoranima (ne morate gledati toliko suđa i napokon i vas služe), uvijek vam nedostaje okus pomno probranih namirnica i samo vama tako dobro poznata harmonija okusa.

Up to date kuhar/ica i domaćica 2.0

Kako biste bili "up to date" s kulinarskim trendovima, pratite blogove vezane za hranu i kulturu jedenja. Aktivni ste na omiljenim kulinarskim portalima, Facebook, Google buzz i Twitter u vašoj su službi i nisu vam bauk, a hrana i social networking u vašoj glavi čine savršen sklad. Dok vaši klinci s ponosom ističu da ste domaćica 2.0, vi ne gubite vrijeme, već se usavršavate i prihvaćate izazove. Pročitali ste gotovo sve moderne kuharice: Eat me, Ratio, Hot sour salty sweet, Mexico on the plate, Alinea, The naked chef, Made in Italy food and stories... Taj vaš isti entuzijazam sposoban je i od ostataka hrane učiniti neprepoznatljivu deliciju, od grube namirnicu mekanu, profinjenu i podatnu.

Oduvijek ste strastveni oko hrane, ona je za vas dostojan izgovor za dobar provod. Vođeni ste sezonskim i lokalnim namirnicama, brzim, a besprijekornim rješenjima i da, najbolje stvarate isprovocirani kreativnim kaosom.

Pa opet, kada vas pitaju koja je tajna savršenog okusa vaših jela, samo se tajanstveno smješkate. Vegetu rabite oduvijek, a Vegeta Natur, tako prirodna i zdrava, tu je da bi ostala.

Vi i vaša Vegeta Natur - ljubav na prvi pogled

Vaša tajna ljubav s Vegetom počela je davno, još u vrijeme studija. Uz žlicu Vegete, zamaman okus kuhinje vaše mame ugodno se i u tren oka raširio studentskom garsonijerom. A onda ste nedavno otkrili Vegetu Natur - bila je to ljubav na prvi pogled. I više je na vašim kuhinjskim policama ne smije nedostajati. Uvijek je spremna za improvizacije, iznenadne, važne goste, prijatelje vaše djece, poslovne partnere i druženje uz male zalogaje.

Vegeta Natur omogućava vam vođenje brzog i modernog života, brigu o zdravlju i uravnoteženoj prehrani i uživanje u pripremi hrane s prirodnim sastojcima. Za super bogat i prirodan okus, vi znate da je jelu dovoljno dodati Vegetu Natur, s čak 9 vrsta povrća, osušenog na prirodan način, bez pojačivača okusa i dodanih aroma i bojila. Potpuno prirodno pripremljena od pod suncem uzgojenog: celera, peršina, mrkve i luka, paprike, pastrnjaka, češnjaka, poriluka, krumpira, na čelu s kraljevima začina, paprom i kurkumom. U jednom pakiranju čak 450 g svježeg povrća samo je jedan od razlog zbog kojeg se vi i vaša Vegeta Natur volite javno.

Vegeta Natur i nagrade

Podravka Natura (kako je naziv Vegete Natur na češkom tržištu) osvojila je prvo mjesto u kategoriji Začina i dodataka jelima u Izboru potrošača - Najbolja novina 2010. O pobjedi su odlučili sami potrošači, koji su je označili za najbolje i najomiljenije među začinima, dodacima jelima i prilozima. Opširno nezavisno istraživanje provedeno je tijekom ožujka ove godine na reprezentativnom uzorku od 2500 čeških potrošača. Izbor potrošača je prestižno natjecanje koje već desetu godinu prati, nagrađuje i podržava nove i inovirane proizvode ili linije proizvoda lansirane na češko prehrambeno tržište tijekom jedne i pol prethodne godine.

Nakon Češke, Vegeta Natur je i u Poljskoj proglašena Hit FMCG proizvodom 2010. prema izboru utjecajnog časopisa za trgovce Życie Handlowe.
Vegetu Natur najboljom novinom ocijenili su direktori prodaje lanaca Selgros, Tesco, Tradis i Nielsen, koji su birali proizvode s najvećim potencijalom zarade.

U izboru za nagradu za hit proizvod široke potrošnje ocjenjivački sud u obzir je uzimao originalnost i kvalitetu proizvoda, njegovu dostupnost u trgovinama, cijenu, pakiranje i prodajnu podršku, a u ovogodišnjem izdanju časopisa ocijenjeno je 187 proizvoda 77 proizvođača i distributera u 27 kategorija.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje