Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina

Suvremeni umaci

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Ljeto je godišnje doba kada kvaliteta prehrane zbog ekstremnih vrućina dolazi u pitanje. Uz kozumaciju dovoljne količine tekućine, poželjno je hraniti se što zdravije, jesti proizvode visoke nutritivne i niske energetske vrijednosti.

Podravka umaci

Retke sadržaja na temu umaka posvetili smo ovaj put gotovim umacima, na zadovoljstvo i sreću svim dežurnim kućnim kuharima i kuharicama, koji priželjkuju i zaslužuju mali ljetni odmor od štednjaka.

Za sve koji se žele hraniti kvalitetno, a uz to uštedjeti energiju i vrijeme uz već pripremljene umake, Podravkini gotovi proizvodi kvalitetan su odabir.Umaci, kruna kulinarskoga znanja, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji i nutricionističkoj osviještenosti, za stolom mogu biti za svega nekoliko trenutaka. No, to nije sve. Gotovi umaci izvor su zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti zbog svog sastava: domaćih proizvoda kontroliranog uzgoja bogatih antioksidansima, bez konzervansa i glutena. No, ni to nije sve. Na jednom mjestu dobit ćete kvalitetno jelo brze pripreme, niske energetske i visoke nutritivne vrijednosti, koje možete priložiti riži, tjestenini, krumpirima, mesu...

Osim navedenih blagodati gotovih umaka, moramo reći da Podravkini gotovi umaci zbog pozitivnog utjecaja na čovjekov organizam spadaju u funkcionalnu prehranu. Za sve koji se žele hraniti kvalitetno, a uz to uštedjeti energiju i vrijeme uz već pripremljene umake, Podravkini gotovi proizvodi kvalitetan su odabir. Pravi recept za ljetno snižavanje temperatura!

Ajvar

Razmazi svoje nepce