Topli napici

Okus koji grije oko srca

Novi čajevi - saveznici u borbi protiv zimskih tegoba

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Zimske boljke lakše prebrodite uz naša dva nova čaja Planinski i Ljuti đumbir s limunom.

Mirisni čuvari zdravlja

Kako to obično biva, upravo negdje između zimskih blagdana i karnevala – u našu svakodnevicu spretno ukližu nova "veselja" -  prehlade i gripe u pratnji kašlja i kihanja, glavobolja i probavnih tegoba.

Saveznik u borbi protiv viroza, gripe i prehlade šalica je toplog blagotvornog čaja.

Nismo se ni oporavili od blagdanskih šopinga, a eto nam novih borbi. Zna se što nam je tada činiti – mirovati pod dekicom, inhalirati se, jesti zdravo i lagano te, naravno, uzimati mnogo tekućine.

Nije na odmet ni poslušati savjete naših baka, koje su znale svaku boljku izliječiti prirodom. I rakijom. Iskušajte neke od tih savjeta; priuštite si toplu i ljekovitu kupku, pojedite zapanjujuću količinu češnjaka, recite "da" domaćoj masti i slanini, ma probajte i te obloge od rakije. Iskušajte sve što podiže i čuva imunitet.

Čajni saveznik

Šalica toplog, blagotvornog i mirisnog čaja neizostavni je saveznik u borbi protiv viroza, gripe i prehlade. Upravo zato, pomažemo vam da ove boljke lakše prebrodite uz naša nova dva čaja – Planinski i Ljuti đumbir s limunom. Sigurni smo da ćete ih obožavati, jer osim što  im poseban aroma omotač čuva miris i svježinu, njihovi sastojci pomoći će vam u oporavku organizma.

 Čudotvorni čaj za detoks

Vrući đumbir s limunom mješavina je biljnog čaja s dodacima vitamina u kombinaciji sa svježim limunom i egzotičnim đumbirom. Infuzija ove jedinstvene mješavine čaja sadrži: Vitamine B6 i B12 koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, dok vitamini B2, B6, B12, niacin i pantotenska kiselina pridonose smanjenju umora. Samo jedna šalica čaja sadrži četvrtinu preporučene dnevne referentne vrijednosti vitamina B.

 Podravka Vrući đumbir s limunom     Podravka Planinski čaj

Planinski čaj mješavina je šest vrsta osušenog i fino mljevenog ljekovitog bilja - plod šipka, list kupine, plod crnog trna, plod jarebike, cvijet lipe te list paprene metvice. Osvježavajućeg je okusa i ugodnog mirisa te djeluje okrepljujuće na naš organizam vraćajući nam snagu i energiju. Preporučuje se onima koji imaju problema s probavom, bilo da se radi o probavnim smetnjama, nadutosti ili bolovima u želucu.

Fine salate

Laganini užitak