Juhe koje griju dušu

Nešto fino "na žlicu"

Svi kontinenti osvojeni - Podravka juha u svakom kutku svijeta

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Umjesto vunenog šala, ove zime grlo najbolje grije topla juha. Instant, bistre ili krem, za djecu ili vegetarijance - sve su Podravka juhe bogatog domaćeg okusa i probranih sastojaka.

Domaća mesna juha bogata povrćem1

Juha je jedno od prvih kulinarskih umijeća. Sam pojam juhe kakvog danas poznajemo nastao je u 17. st., ali poznavali su je još nekoliko tisuća godina prije Krista. Ideja o proizvodnji juha u Podravki razvila se početkom 50-ih godina pa su prije 60 godina tržište ugledale i u svijet se uputile prve četiri Podravkine juhe.

Juha s povrtnim i gris okruglicama te prokulicama1

Danas su punoćom i bogatstvom okusima prisutne na svim kontinentima, okrepljujuće i ukusne, praktične za konzumaciju za stolom, kao i u pokretu.

Probali smo ih sve i znamo da je teško izabrati najomiljeniju, ali zato svaki dan možete kušati drugu... a za mjesec i pol dok se sve izredaju, ponovite postupak... dok ona prava ne ispliva na tron... jer da, toliko je bogat asortiman Podravka juha.

Pikantna slavonska juha

Uvjerite se sami da se u samo jednoj vrećici juhe krije praktičnost, hranjivost i domaći okus, koji će iznova buditi emocije koje dugo ostaju u sjećanju, jer nude puno više od juhe... nude osjećaj.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma