Palačinke

Ne budite smotani u kuhinji

Stiglo je nešto veliko!

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Lino zna da je Lino lada jedno od takvih veselja. Onaj kremasti okus koji se topi u ustima, užitak kojega se ne želiš odreći i priuštiš si ga u trenucima kad slaviš život.

Kokos mango torta

Život čine ona „mala veselja" - šetnja parkom, dobar vic kad si loše volje ili zvuk cvrčaka ljeti. Ništa te tako ne razveseli kao neka sitnica samo tvome srcu bitna.

Lino zna da je Lino lada jedno od takvih veselja. Onaj kremasti okus koji se topi u ustima, užitak kojega se ne želiš odreći i priuštiš si ga u trenucima kad slaviš život. Kad se družiš s prijateljima ili obitelji, kad želiš izmamiti osmijeh na licu svog mališana ili nagraditi svoju bolju polovicu samo iz ljubavi, nema tu skrivenih namjera.

Jaffa rolice
Jaffa rolice

Kako bi veselje trajalo što dulje, tvoji omiljeni ljetni okusi Lino lade - kokos i jaffa - odsad su ti dostupni u većim teglicama. Jer ako nešto voliš, zašto se ograničavati...

Bijela kokos bajadera
Bijela kokos bajadera

Potraži Lino ladu kokos i Lino ladu jaffa u većim pakiranjima  i kreni! Palačinke, muffini, sladoled, kolači... nebo je granica. Ili jednostavno uzmi tu veliku žlicu i jedi onako kako najviše voliš – bez „uplitanja“ drugih okusa:)

 

Začini inspiracije

Monozačini