Doček Nove godine

Sve najbolje za blagdanskim stolom!

Cool je ostati doma. I napraviti najbolji novogodišnji tulum!

- Zanimljivost by coolinarika.com -

„Di si za Novu?“ pred kraj godine postaje najnepopularnije pitanje – godine! U konkurenciji su uvijek i  „Kad ćeš se udat'?“ i „Izgledam li debelo u ovom?“.  Razradili  smo zato cijeli plan za najbolji novogodišnji tulum i odgovorili vam na prvo pitanje - odvažite se biti domaćica novogodišnjeg partyja!

Praline Nougat

Ključne stvari za uspjeh svakog tuluma su: složna ekipa, dobra glazba i naravno – odlična  hrana.  Krenimo redom.

Prijateljstvo je vino života! Stoga zamolite ekipu da na tulum donesu piće, najavite im da ćete se vi pobrinuti za hranu. Planirate li imati nešto više gostiju, zgodna ideja je zamoliti muškarce da donesu piće, dok ženski dio može uskočiti i pomoći u nabavci i pripremi klope. I zabranite curkama uopće spomen trećeg nepopularnog pitanja!

Dobra glazba garantira dobru atmosferu! Ne budi vam teško, nekoliko dana unaprijed pripremite playlistu. Ovo se može činiti kao lak zadatak, ali tu je lakše fulati nego s klopom – jer nije lako udovoljiti svima.  Od svega pomalo – dobar je početni recept, a pomoći će i ako ugnjavite prijatelje da vam svatko da nekoliko prijedloga najbolje plesne mjuze. Tako će svaki uzvanik u neko doba večeri moći čuti 'svoju stvar' i totalno se otkačiti na nju.

Novogodišnji menu kojim ćete oduševiti ekipu neka krene s domaćim tortilla chipsom.

Home-made tortilla chips

Njih možete napraviti koji dan unaprijed, a na dan D bacite se na pripremu guacamole umaka.

Slika recepta za….

Ono nepopularno pitanje s početka priče instantno će zamijeniti izjava – 'E, možeš se udat!'

Doček ne može proći ni bez dobre stare francuske.

Francuska salata

A što najbolje ide uz francusku? – Odojak? A ne, ne! Na vašem novogodišnjem partiju napraviti ćete mali twist i atmosferu dodatno ugrijati sa spicy chicken wings.

Hot & Spicy Chicken Wings  /strucy/1

Zaustavite li glazbu u trenu konzumacije, čut ćete samo tišinu i zadovoljno mljackanje.

Cijelu priču uspješno zaokružite ovim #probajpojestisamojednu nougat pralinama i nazdravite još boljoj, uspješnjoj, spontanijoj i uzbudljivijoj 2017-oj!

Masline

Cure sline od masline