Najbolje za djecu

Klopa iz školskih klupa

Kolači, torte i keksi iz Linove slastičarnice!

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Odmah isprobajte cool recepte za maštovite slastice,  kolače, torte i kekse u kojima je jedna od glavnih uloga dodijeljena našem najomiljenijem krem namazu, Podravkinoj Lino ladi.

Kolači, torte i keksi iz Linove slastičarnice!

Lino Lada kolači i torte!

Egzotična Lino lada jaffa i naši stari dobri znanci orasi udružili su svoje snage u maštovitoj Lino lada piti s orasima, koja će ponajprije oduševiti poklonike kolača s orašastim plodovima.

Svi oni koji znaju da i u kuhinji klasika nikad ne izlazi iz mode već će se na prvi griz zaljubiti u Lino verziju mramornog kolača, imenom Lino dvobojni plum cake.

Stvorite lijepa sjećanja u toplini svog doma uz paletu Lino lada blagdanskih okusa.

Nitko, baš nitko ne može odoljeti elegantnoj roladi Lino lada koja svoj istančan okus i izgled zahvaljuje i očaravajuće mliječnoj Lino ladi milk.

Obožavatelje kraljica kolača torti, raspametit će prekrasna voćna Bijela Lino lada torta od beze kora koju,  ako ne prije, svakako spremite za
svečani Božićni ručak. Istovremeno i mirisna i sočna, Lino torta malo je remek djelo u kojem je jedna od glavnih uloga dodijeljena slavnom i slasnom paru, Lino ladi duo.

Oraščići

Lino lada keksi, palačinke, muffini and co!

Ma, jednostavnije i finije, ne može! Za samo 30 minuta, od samo 3 sastojaka nastaju Lino keksići koji ako "prežive" mogu postati i home made pokloni ili ljupki ukrasi za božićnu jelku. 

Ne, ne, Čoko jaffa palačinke su sve samo ne obične. One su mali jestivi paketići od najfiniji sastojaka koji stoga "prolaze" i kao vrlo ozbiljna slastica.

 Lino lada nougat       Lino lada duo
Kad to poželimo Lino lada se može "praviti i Englez", te postati fina verzija poznatog engleskog deserta Flapjack sa lino ladom jaffa koji je savršen i kao kolač i kao granola. 

 Torta od lješnjaka

Uz samo malu pomoć dvobojne Lino lade duo, svima omiljeni klasični muffini pretvaraju se u fora muffine-sobove Djeda Mraza koji će u ovo blagdansko doba oduševiti i djecu i odrasle.

   Lino lada milk      Lino lada Jaffa

Kako što brže i jednostavnije postići wow efekt? Lako! Izmiješajte nekoliko čarobnih sastojka, te za samo nekoliko desetaka minuta uživajte u mirisu i okusu dražesnih Lino lada raspuklica.

Kruh

Kruh naš svagdašnji