Halloween

Straaaašno fina klopa!

Noć vještica na Coolinarici

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Noć vještica ilitiga Halloween odavno nije „onaj tamo američki praznik“, baš se dobro udomaćio i na našim prostorima.

Noć vještica na Coolinarici

Noć vještica ilitiga Halloween odavno nije „onaj tamo američki praznik“. Baš se dobro udomaćio i na našim prostorima, i zato je svake godine upravo stvar prestiža tko će imati najkreativniji kostim i najstrašnije jelo na Halloween partiju. Cool ideja nam ne nedostaje, ali istina je da smo s vremenom uvijek nekako na knap. Znajući to, Podravka nam je pripremila instant-rješenje!

Srž dobrog Halloween tuluma traži od vas da tu noć budete zastrašujuće dobra domaćica. Za apsolutni uspjeh slijedite naše ideje i zadivite uzvanike domišljatim menijem.

Obavezni rekviziti za najcool Halloween party su:

Začarajte juhicom

Za Noći vještica Podravka krem juha od bundeve pretvara se u čarobni napitak! Čarolija se krije upravo u tome da juhu možete zgotoviti u samo nekoliko minuta; bez nereda, bez straha, bez ženskih suza, bez sjeckanja... ali s bućinim sjemenkama kamo malim faktorom iznenađenja.

Kada samo najjača čudovišta dočekuju zoru, umakanje Kviki štapića u Lino ladu stvorit će neka nova poznanstva.

Juhica neka vam  bude vještičji napitak, servirajte ju u malim staklenkama – idealna mjera su prazne teglice Lino dječjih kašica. Jasna je stvar da će se tražiti repete, pa pripremite veeeeeeliki kotao juhe.

Vjerujte, svi će se pomamiti za ovom krepkom juhicom, jer kad promrzli nosići navrate na vaš tulum – baš će im prijati ovakva prigodna okrepa.

Nabacite vještičji šešir Krem juha od bundeve

Svoju čarobnu juhicu možete ukrasiti vještičjim šeširom. Njega je lako izraditi od tijesta za pizzu, koje treba obojati s malo prehrambene boje ili pak u posljednje vrijeme popularnom "crnom tajnom"  velikih chefova – aktivnim (medicinskim) ugljenom. Od alu folije napravite stošce – oko njih omotajte tijesto, te pri dnu još dodajte "obod" i zapecite.

Gricnite metlicu

Kviki vještičje metlice idealan su tematski snack i jednako će oduševiti velika i mala čudovišta. I baš je fora malo promiješati tom metlicom po juhi, pustiti da se sir malko rastopi, a metlica potom nestane u dva griza!

Sir možete na dršku (čitaj: slani štapić) privezati trakicama kore od luka, ili pak trakicama mladog luka - za potpuno jestivu verziju.

Noć vještica na Coolinarici

Hej, a što  Lino  radi za Halloween?

Samo najslađe stvari. On pazi na svoj ugled i teško da ćete ga vidjeti u nekom povampirenom izdanju. Ionako su mu kazali – da kad naraste – može biti što želi! Lino zato coolira, a na Halloween party uvijek ponese i svog asa iz rukava – Lino ladu! Na debeljuškastim zelenim zombie palačinkicama Lino lada je must-have.

Noć vještica na Coolinarici

A u sitnim jutarnjim satima, kada samo najjača čudovišta dočekuju zoru, umakanje Kviki štapića u Lino ladu stvorit će neka nova poznanstva, jer, začudili biste se koliko ljudi uživa u slatko-slanom spoju...

               Kviki štapići  Lino lada duo

Čokolada

Zadovoljstvo na kvadrat