Odrastanje uz Lina

En-ten-ti-ni, proizvodi fi-ni!

Lino šalje pismo roditeljima

- Zanimljivost by coolinarika.com -

U posjedu smo ekskluzivnog materijala, pisma što ga je Lino uputio klincima i roditeljima. Brzo kliknite i prvi doznajte što im je Lino napisao.   

Lino viber

Lino šalje pismo roditeljima


Dragi mama i tata,

djeca vam ili prvi put kreću u školu ili se vraćaju u poznate školske klupe, a vi imate osjećaj da ćete "odlijepiti" od brige? Znam kako vam je! Baš zato sam vam pripremio nešto što će vam olakšati brigu i muke. Zabavni Lino Viber stickeri svidjet će se i vama i vašim klincima pa možete biti sigurni da će vam odgovoriti na svaku poruku.

Znam i da se vi rado dopisujete, posebice s drugim mamama i tatama, pa će moji Lino Viber stickeri poslužiti i za komunikaciju s njima. Kad ste zabrinuti, kad vas klinci gnjave, kad se napokon opustite, kad imate napokon vremena za kavu… Za svaku situaciju imam prigodan Lino Viber sticker. 

Kliknite ovdje i preuzmite ih na svoj mobitel! 

Već vidim da će ovaj "Ne brundaj" biti vaš najdraži, posebice kad šaljete poruku djeci. Za kraj vam poručujem da ne budete bebe, jer sve je to škola i vidjet ćete da će vaši prvašići brzo zavoljeti školu, a stariji će se opet naviknuti na učenje i dizanje ujutro.

Napomena:
*Lino Viber stickeri zasad su dostupni samo u Republici Hrvatskoj.

Lino viber

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh