Odrastanje uz Lina

En-ten-ti-ni, proizvodi fi-ni!

Lino šalje pismo klincima

- Zanimljivost by coolinarika.com -

U posjedu smo ekskluzivnog materijala, pisma što ga je Lino uputio klincima i roditeljima. Brzo kliknite i prvi doznajte što im je Lino napisao.   

Lino viber

Lino šalje pismo klincima

Dragi moji učenici, 

Škola je super! Znam da vam se ponekad čini kako vam uzima sve vrijeme koje ste planirali provesti u igri. Ali znam i da jedva čekate opet vidjeti sve svoje frendove i pričati s njima kako su proveli ljeto. Vi koji ćete ove godine tek krenuti u školu… eh, nemate pojma kako će vam biti dobro! Upoznat ćete brdo novih frendova, malo sam čak i ljubomoran koliko!

Poslije škole, naravno, treba organizirati igru. Znam da zato imate Viber i da ga rado koristite za slanje poruka. Da bi vam to bilo još zabavnije, a okupljanje na igralištu bilo još brže, pripremio sam vam nešto posebno. Više od 20 zabavnih Lino Viber stickera za svaku priliku i svaku poruku! 

Brzo kliknite ovdje i preuzmite ih na svoj mobitel.

Kladim se da već znam koji će vam biti najdraži Lino Viber sticker! Čim preuzmete stickere, bit će vam jasno o čemu pričam! Igrajte se redovito, ali ne zaboravite i slušati mamu i tatu, jesti puno povrća, ići u krevet na vrijeme i baviti se sportom. 

PS, pomozite mami i tati da preuzmu svoje Lino Viber stickere. Vi se malo bolje kužite u mobitele i Viber nego oni, a njih je to možda sram priznati. Skinite im Lino Viber stickere na mobitel i poručite im da imam pismo i za njih.

Vaš Lino

Napomena:
*Lino Viber stickeri zasad su dostupni samo u Republici Hrvatskoj.

Lino viber

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh