Palačinke

Ne budite smotani u kuhinji

Internet je rekao svoje: Lino lada kokos apsolutni je hit!

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Internet je rekao svoje: Lino lada kokos apsolutni je hit! 

Mreža puna kokosa

Gdje god kliknete na internetu i društvenim mrežama, šanse su da ćete naići na objavu o Lino ladi kokos. I prije nego će se naći na policama, nova Lino lada zaludila je sve ljubitelje slatkog.  

"Ovo kruha ne bude vidjelo", "Zadnja na polici, previsoko za curicu ispred mene, nema sreće", "Nakon mjeseci traženja i iščekivanja napokon je u mojim rukama! 3,2,1… papaj!", "Najbolja je kad se jede žlicom".
O ukusima se ne raspravlja! Ali o kokosima da!
Ako ste posljednjih tjedana pogledali Instagram, Twitter ili Facebook, vjerojatno ste naišli na jednu od ovakvih objava.

Nova Lino lada kokos zaludila je ljubitelje slatkog i prije nego se pojavila na policama. Oni koji su je prvi iskušali pa svoje oduševljenje podijelili putem društvenih mreža, nisu se "dobro proveli". "Gdje da dođem sa žlicom?", "Zašto ti imaš više sreće u životu od nas ostalih?", "Gdje je tu pravda, izvoli dođi ovdje i podijeli", neki su od komentara onih koji će Lino ladu probati tek u narednim danima.

Najbolja je kad se jede žlicom    

Lino lada kokos novost je iz Podravke i osvaja na prvo kušanje. Puna mlijeka, uz dodatak lješnjaka i kokosovog brašna, ova Lino lada bezglutenska je kombinacija idealna za ljetni desert. Možete uživati u njoj na palačinkama ili kruhu, u kremi za kolače ili onako kako je
presudio internet – slobodnim stilom, na žlicu!
Lino lada kokos

Ako se nakon 10 dana uživanja u Lino ladi kokos na žlicu, zaželite drugačije kombinacije, možda bi je mogli isprobati kao dio kolača i slastica. Pripremite hladnu kokos fantaziju, kokos roladu bez pečenja ili sladoled kokos s borovnicama. Prepustite se mašti i obogatite okus nekog vlastitog recepta kokosom.

Kokos praline

Za kraj, uključite se s nama u jednu neobičnu potragu. Uspijete li na internetu pronaći fotografiju neotvorene Lino lade kokos, čestitamo, pronašli ste osobe snažnih karaktera koje su fotkale prije nego su je otvorile i počele se častiti!

Krenite u avaturu s okusom kokosa i
uključite se u raspravu o kokosu.

 

Gulaš

Inspirirani tradicijom