Slastice i kolači

Slatka napast

Dolcela dekori: Ukrasi po mjeri svake slastice

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Dolcela ima rješenje! Šest sjajnih dekoracija po mjeri svake slastice olakšati će ukrašavanje i učiniti svaku prigodu nasmijanom i zabavnom.

Cake pops sa šarenim mrvicama 2

Ukusno na prvi pogled

Izrada slastica vam ide od ruke, ali prilikom ukrašavanja uvijek nešto krene naopako. Dolcela ima rješenje! Šest sjajnih dekoracija po mjeri svake slastice: bademi u listićima, kakao mrvice, šarene mrvice, šareni mix sa 4 vrste dekora, čokoladne krispi kuglice i perlice srebrne boje, olakšati će ukrašavanje i učiniti svaku prigodu nasmijanom i zabavnom.

Dolcelin čarobni štapić pri ukrašavanju hrane

Slastice nam pružaju nebrojene mogućnosti igranja, stoga pustimo mašti na volju. Dolcela je u tu svrhu lansirala ne jedan, već šest malih pomagača u službi estetike i dobrog okusa slastica. Dolcela dekoracije omogućavaju da uvijek budemo drugačiji i inovativni, a stiliziranje hrane čine jednostavnim i zabavnim. Šareni, elegantni, srebrni, čokoladni, za svaki ukus, ali i kolač i slasticu ponešto.

Bademi u listićima   Šareni mix

Šareni mix

Posebno vesela i zahvalna dekoracija je šareni mix. Uz šarene mrvice, tu su zeleno-žuto-bijele kuglice, sitne šarene kuglice i ružičasti šećer. Za prste polizati. Pospite ih po sladoledu, tortama i kolačićima i u tren je oka čarolija alla Dolcela tu.

Cupcakes s kremom od marelica

 

Bademi u listićima

Elegantni i sofisticirani listići badema idealno su rješenje za sve koji preferiraju prirodan izgled slastica. Osim kao ukras za kolače, torte i keksiće, koriste se i kao njihov glavni sastojak.

Kolač s bademima i malinama


Šarene mrvice

Već sam pogled na šarene mrvice na kolačima, tortama, sladoledima ili keksićima, muffinima i krofnama, dovoljan je da nam uljepša dan. Posebno ih vole djeca, zato pustite da vas vode kroz kreiranje nezaboravnih poslastica.

Šarene mrvice    Kakao mrvice

Kakao mrvice

Čarobni dodir kakao mrvica učiniti će palačinke, puding, sladoled, torte i kolače posebnima. Čokoladne mrvice naravno obožavaju djeca. Stoga se nemojte čuditi ako se krišom poneka istopi u ustima najmlađih i prije nego dospije na kolač. Kakao mrvica je evergreen među dekoracijama.

Čoko kuglice

Šarene mrvice

Već sam pogled na šarene mrvice na kolačima, tortama, sladoledima ili keksićima, muffinima i krafnama, dovoljan je da nam uljepša dan. Posebno ih vole djeca, zato pustite da vas vode kroz kreiranje nezaboravnih poslastica.

 

Torta za dječji rođendan

Srebrne perle   Krispi kuglice

Srebrne perlice

Sofisticirane perlice učiniti će svaku prigodu luksuznom, a poželjeti ćete ih servirati uz šampanjac u kristalnoj čaši. Osim uz torte, cupcake-ove, oplemeniti će i muffine i druge kolače.

Čokoladni kuglof

Čokoladne krispi kuglice

Čokoladne krispi kuglice, zabava su po mjeri hrskoljubaca i čokoladofila, a u tren oka se pretvaraju u ukras na torti, kolačima, keksićima, sladoledima i drugim slasticama. Hrskave i slasne crno-bijelo-smeđe krispi kuglice decentno će dekorirati i najfinije slastice i zajamčeno ostaviti dobar “čokoladni” dojam.

Cheesecake s krispi kuglicama

Zabava i poslastica u jednom

Dolcela dekoracije pozivaju na akciju, zajedništvo, kreativnost i ludu zabavu. Pridodate li im tematske tanjuriće, balone, vesele natpise i koktele, nezaboravan party je na vidiku. Po mjeri Božića, Nove godine i rođendana, ali i malih intimnih trenutaka koje će učiniti svečanima.

       

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje