Palačinke

Ne budite smotani u kuhinji

Ljetno osvježenje u bijelom

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Osim kao namaz na palačinkama, Lino ladu milk možete koristiti i za razne druge namjene. Budite kreativni, a inspiraciju potražite u našim prijedlozima.

Ljetno osvježenje u bijelom

Palačinke se u raznim inačicama jedu diljem svijeta, no jedno im je posvuda isto – jedu se s posebnim oduševljenjem. Ovisno o regiji, palačinka se jede u različita doba dana kao predjelo, desert ili glavno jelo, dok se njena debljina, sam način pripreme i nadjevi koji mogu biti slani i slatki razlikuju od sira, mesa, džemova, čokoladnih namaza, do voća i dr.

Ljetno osvježenje u bijelomLino torta od palačinki

 
Nama su naročito drage slatke verzije. I to one u kojima se kao namaz koristi Lino lada. Da uživancija u palačinkama ne bi ostala samo na jednom sloju, napravite i tortu od palačinki. Želite li u potpunosti uživati u mliječnom okusu Lino lade milk, tanko premažite svaku palačinku. Inače možete naizmjence svaku drugu premazati Lino ladom nougat.

ljetno osvježenje u bijelom.jpgProljetni muffini


Sveomiljena Lino lada milk jedinstven je proizvod. Naime, jedini je bijeli namaz na tržištu, stoga ne čudi njena popularnost. Osim kao namaz na palačinkama, Lino ladu milk možete koristiti i za razne druge namjene. Među jednostavnijim primjenama je i samo kao premaz preko muffina. Ispecite muffine, prerežite po dužini, namažite Lino ladom milk i vratite kapice na muffine. Kao kremu možete ju upotrijebiti i za bilo koji pečeni biskvit.

Ljetno osvježenje u bijelomTamne košarice


Kad se već igramo s muffinima, uz malo mašte i dobre volje možete ih pretvoriti u vrhunske kolače. Isprobajte učinak bijele Lino lade u tamnim muffinima. Prava dekorativna poslastica koju ćete rado pokazivati na svom stolu, pa možda čak i nositi kao poklon!

Ljetno osvježenje u bijelomFritule i fondue od Lino lade milk


Svestrana Lino lada milk ne zaustavlja se u svojim primjenama. Otiđite i vi korak dalje i pripremite fondue umak koji će vam poslužiti za umakanje sezonskog voća ili možda fritula.

Ljetno osvježenje u bijelomclassic vanilla milkshake


Za vrijeme ljetnih vrućina dobrošlicom ćete pozdraviti i milkshake. Sladoled, hladno mlijeko, vanilin šećer upotpunite Lino ladom milk i dobro promiješajte u električnoj miješalici. Ulijte u čaše i poslužite odmah. Milkshake možete dodatno ukrasiti tučenim slatkim vrhnjem.

Čokolada

Zadovoljstvo na kvadrat