Temeljac

Mijenja kuhanje iz temelja

Novi Podravkini temeljci

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Da biste dobili vrhunsko jelo koje u sebi sadrži temeljac, potreban vam je vrhunski temeljac.

Novi Podravkini temeljci – srce vašeg jela

Pronašli ste, dobili, čuli, pročitali i zapisali odličan recept i jedva čekate da ga pripremite, ali kad u receptu naiđete, među sastojcima, naveden temeljac (pileći, teleći, kokošji, goveđi, riblji, povrtni i sl.), pitate se: kako ga pripremiti, u čemu leži tajna? Da biste dobili vrhunsko jelo koje u sebi sadrži temeljac, potreban vam je vrhunski temeljac.

Što je to temeljac?

Temeljac je vodena podloga (ekstrakt) dobiven kuhanjem mesa ili povrća ili morskih proizvoda ili začinskog bilja, a koristi se tijekom kulinarske obrade za davanje karakterističnih svojstava drugim jelima.

Kako se priprema temeljac za neku određenu juhu, umak, rižoto i sl.?

  • trebamo dobre i kvalitetne namirnice
  • dobru volju
  • puno vremena

Upravo se Podravka pobrinula da uz svoj ubrzani životni tempo ne morate trošiti vrijeme na nabavku mnogobrojnih namirnica, a da ne pričamo o dugotrajnosti pripreme temeljca kod kuće koja traje i do 6 sati.

Temeljac za jela - povrtni

Pripremili smo za vas temeljce koje karakterizira miris i aroma dugo kuhanog mesa, kostiju i povrća, baš poput pravog domaćeg, tradicionalnog bujona koji zahtjeva višesatnu pripremu, a za koju suvremenim domaćicama nedostaje vremena i energije. 

Novi Podravkini temeljci

Podravkini temeljci za jela potpuno su nova generacija kategorije bujona pripremljeni od najkvalitetnijih sastojaka, a to su naravno vrhunsko kvalitetno meso, kosti, povrće i začini.

  • prate najnovije trendove u prehrani,
  • prate zahtjeve mlađih potrošača koji vole kuhati (i eksperimentirati u kuhinji), s obzirom da velik broj recepata u svom sastavu ima temeljac,
  • pojam temeljac može djelovati zbunjujuće na početnike u kuhanju, a Podravka se pobrinula da tu nedoumicu brzo i lako riješi ponudom svojih nezamjenjivih temeljaca. 

Temeljac za jela - kokošji

 

 

 

 

 

Njihova primjena vrlo je praktična te na brz i jednostavan način obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota, umaka, juha i sl. Njihova konzistencija garantira odličnu i ravnomjernu topljivost – dodaju se izravno u vodu ili posudu, ili se rastope u vodi i koriste za podlijevanje jela.

5 okusa temeljaca

Pakiranje sadrži 4 komada u jednoj komercijalnoj kutiji. 1 kom = 28 g. S obzirom na trendove u prehrani sastav proizvoda nudi i sljedeće benefite:

  • bez dodanih pojačivača okusa
  • bez konzervansa
  • domaći okus.

Kome je proizvod namijenjen:

  • svima, a posebno mladim ženama i mladim obiteljima koje žele nešto novo, inovativno, dobro, brzo i nadasve ukusno,
  • prvenstveno onima koji vole i žele kuhati i pripremati ukusna jela, prate najnovije trendove u prehrani,

    Temeljac za jela - goveđi

 

 

 

 

 

  • onima koji su uvijek u žurbi,
  • onima koji vole eksperimentirati u kuhinji i važna im je povratna informacija,
  • onima koji se kroz jela samoizražavaju.

Što kažu potrošači:

  • Kuhanje domaćeg bujona/temeljca mi oduzima puno vremena ili ga ne znam skuhati.  
  • Proizvodi koji su na tržištu imaju industrijski okus i preslani su.
  • Trebam nove ideje i proizvode s kojima će moji tjedni jelovnici biti raznovrsniji.
  • Želim zdravo i prirodno kuhati za sebe i svoju obitelj

Podravka temeljci za jela su:

  • odlična zamjena domaćeg bujona/temeljca
  • prirodnog su okusa
  • savršeno se uklapaju u svako slano jelo
  • meke konzistencije su, lako se tope u jelu ili juhi
  • mogu se dodavati direktno u jelo ili otopljeni u vodi koristiti za podlijevanje jela

Podravka = tradicija = kvaliteta

  • Podravka temeljci za jela su napravljeni od prirodnih i visoko kvalitetnih sastojaka
  • Bez dodanih pojačivača okusa.
  • Bez konzervansa.
  • Novi inovativni proizvodi.
Gulaš

Inspirirani tradicijom