Valentinovo

Ljubav ide kroz želudac

Cjelodnevni valentinovski slijed od 14 jela

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Prolistali smo vaše popularne valentinovske recepte i sastavili ekstravagantnu ponudu jela kojima ćete tijekom cijelog ovog praznika moći ugađati svojoj boljoj polovici.

Ekstravagantni prijedlozi jela za Valentinovo inspirirani danom zaljubljenih poslužit će vam kao ideja da i vi hranom pokažete voljenoj osobi svoje osjećaje.

Za najsrcolikiji dan u godini ugodite nepcu voljene osobe i počastite se hranom s porukom. Za slučaj da ne pronađete dovoljnu inspiraciju u našoj svakodnevnoj ponudi jelovnika, prolistali smo vaše popularne valentinovske recepte i sastavili ekstravagantnu ponudu jela kojima ćete tijekom cijelog ovog praznika moći ugađati svojoj boljoj polovici.

Predlažemo da dan započnete bogatim doručkom:

Za ručak izaberite fino glavno jelo:

Pileći file s pršutom u umaku od gorgonzole

Aromatični umak od gorgonzole obožavam! Išla sam korak dalje i dodala mu prefini pileći file omotan pršutom… mmmljac! Ovo je savršena kombinacija u dvoje ♥, a ako pečeno meso narežete na ploške možete pustiti i za malo kasnije...

Ovo je nagrađeni recept među 20 najboljih u nagradnom natječaju Izravno iz prirode by Vegeta Natur.

Uz poslijepodnevnu kavicu ili čaj:

Srcolike cimetove rolnice!

Dok su tople rolnice su divne i meke kao spuzvica,a kad se ohlade divne hrskave i tope se u ustima kao najljepsi medenjaci! Ideja preuzeta sa ovoga bloga

http://pinchmysalt.com/heart-shaped-cinnamon-rolls/

Za laganu večeru:

A kroz cijeli dan počastite svoja nepca slatkim užicima prožetima notama čokolade i zavijena u oblik srca.

Fina čokoladna torta

Fino i čokoladno – bolju pozivnicu za slasticu ne možete dobiti. U kombinaciji s aromom naranče i finim džemom od marelice ova torta bit će fantastičan završetak svake svečane prigode.

Sretno Valentinovo i uživajte svim srcem!

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži