Nezaboravno čoko iskustvo uz Lino čoko drink

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Podigni raspoloženje, popravi dan uz Lino Čoko drink - nezaboravno čoko iskustvo!

1

Što je zajedničko u odrastanju i djetinjstvima djece diljem svijeta? Bar jedan san o tome kako smo sami u trgovini s delikatesnim proizvodima, odakle ne izlazimo sve dok i zadnju čokoladu ne otvorimo i u nju ne zagrizemo tj. sve dok nas ne probudi alarm i mamino nježno "Buđenje, škola zove!" Ili želja da kakaovac zasadimo u dvorištu kuće i pijemo kakao i jedemo čokolade trgajući ih sa stabla.

Čokolino i griz.jpg

Djetinjstvo posvuda miriše na čokoladu. Kremasta, zavodljiva, bogata, glatka, luksuzna i slasna čokolada čini nas sretnima i potiče maštu.

palačinke.jpg

Stoga ne čudi da je Lino "hranu bogova" uvrstio u svoj asortiman namijenjen velikim i malim linoljupcima i onima koji će to tek postati.

Čoko drink.jpg

Već jedna čaša Lino čoko drinka u stanju je podignuti raspoloženje i popraviti dan. Lino čoko drink pije se kao vruć napitak za hladne dane ili osvježavajući napitak s hladnim mlijekom za toplijih dana, u milkshakeu, koristi kao nadjev ili posip za palačinke, u kolačima ili torti, za pripremu čokoladnih kuglica ili dodatak grizu. A sam napitak je toliko jednostavne pripreme, u tren oka gotov i pruža nezaboravno čokoladno iskustvo.

Mašnice.jpg

Čoko drink pomaže i u borbi protiv stresa. Pred utakmicu, važan test u školi, bitan događaj u vrtiću, dok učite, na prvom "dejtu" ili tek zato što ga volite. Lino čoko drink najbolje se dijeli s prijateljima, ali nam odgovara i kad smo sami. Obogaćen je vitaminom D i kalcijem, potrebnima za normalan dječji rast i razvoj. Lino čoko drink idealan je napitak uz doručak, večeru, ali i lagani međuobrok.

Podigni raspoloženje, popravi dan! Lino Čoko drink! Nezaboravno čoko iskustvo!

Autor: smihelac

Čokolada

Zadovoljstvo na kvadrat