Ideje za jela iz pećnice

Ispeci pa mi reci!

Fant nove ideje za pripremu tradicionalnih jela

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Da bismo ispravili nepravdu slasnim jelima koja su nam pružila tako puno užitaka, uz pomoć Fanta osmislili smo nove načine kako ih pripremiti brzo i jednostavno.

Fantastična tradicionalna jela

 

Postoje jela koja su uvijek rado viđena na svakom stolu. Priprema koja oduzima mnogo vremena i činjenica da su krepka i kalorična često znači da ih se smatra prikladnima samo za hladnije doba godine ili svečanije prigode.

Da bismo ispravili tu nepravdu prema sarmi, punjenim paprikama, faširancima, varivu od graha i ostalim slasnim jelima koja su nam pružila tako puno užitaka, uz pomoć Fanta osmislili smo nove načine kako ih pripremiti brzo i jednostavno, zadržavajući pri tome onaj prepoznatljivi okus kojeg ih svi toliko volimo.

Isprobajte nove recepte za tradicionalna jela hrvatske kuhinje koje vam predstavljamo, iskoristite male tajne i savjete za kuhanje koji ih prate i sigurni smo da će se svako od njih od sada mnogo češće naći na vašem stolu, na radost svih vaših ukućana i gostiju!

Punjene pečene paprike.jpg Varivo od slanutka i povrća.jpg
Fantastično varivo.jpg Mediteranske kuglice na posteljici od povrća.jpg
Štruca od mljevenog mesa.jpg Sočni gulaš.jpg
Zapečeni grah.jpg Složenac a la sarma_1599.jpg

 Ali to nije sve. Fant je pripremio široku lepezu recepata koje odsada možete  pripremati tijekom cijele godine, zahvaljujući jednostavnim sastojcima i načinu pripreme uz Fant mješavine. Svakako prolistajte knjižicu Nove ideje za pripremu tradicionalnih jela.

 Fant PDF.jpg

 

 

 

Paštete

Kruha i igara!