Odrastanje uz Lina

En-ten-ti-ni, proizvodi fi-ni!

Proširena Čokolino obitelj

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Čokolino je namijenjen svim uzrastima, generacijama koje su na njemu odrasle i onima koji će linoljupcima tek postati, a Čokolino je odsad i Fit i Plus!

Proširena čokolino obitelj

Kako svi postajemo svjesni trenda pravilne i uravnotežene prehrane, mijenjaju se i naše prehrambene navike. Također smo svjesniji da se u slobodno vrijeme moramo više okrenuti sportu i rekreaciji. S brzim tempom života sve je manje vremena za pripremu obroka koji će dati dovoljno energije za treninge, a koji istovremeno moraju biti jednostavni za pripremu. Dobro je poznato da Lino svojim proizvodima brine o zdravom odrastanju djece, no isto tako više nije nikakva tajna da Lino proizvode vole veliki jednako kao i mali :).

Čokolino se utemeljio kao neizostavan obrok rekreativnih sportaša, ali i ljudi svih dobnih skupina koji paze na prehranu. Ovaj hranjiv, lakoprobavljiv i jednostavan obrok idealan je i za djecu i mlade obitelji. Namijenjen je svim uzrastima, generacijama odraslim na Čokolinu i onima koji će linoljupcima tek postati, a Čokolino je odsad i Fit i Plus :).

Lino Fit i Plus_1.jpg

Ovaj ukusan, zdrav i lakoprobavljiv obrok pripremite tako da u 200 ml mlijeka umiješate 5 velikih žlica pahuljica.

Lino Fit i Plus_3.jpg

Uz Lino proizvode nedostatak vremena više nije opravdanje, u tren oka je spravljen ukusan i hranjiv, topao ili hladan obrok s mlijekom. Osim što su razlog zasluženog povratka doručka na prijestolje dnevnih obroka, Čokolino obroci s jednakom se radošću jedu za užinu ili laganu večeru, po povratku iz škole ili s posla.

Čokolino Fit - za ljubitelje sporta i aktivnog života

  • izvor vlakana
  • 30% manje šećera
  • izvor 8 vitamina
  • izvor magnezija koji doprinosi normalnoj funkciji mišića i smanjenju umora i iscrpljenosti
  • bez umjetnih boja.

Čokolino Plus - prepun ukusnih žitarica

  • mješavina instant pšeničnih pahuljica s čokoladom, zobenih pahuljica, kukuruznih pahuljica i hrskavih žitarica s okusom čokolade
  • izvor 8 vitamina
  • bez umjetnih boja.
Žitarice

Vrijedne vaše pažnje