Ideje za jela iz pećnice

Ispeci pa mi reci!

Fant Hrskavci

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Probajte Fant HRSKAVCE, nov način pohanja u pećnici bez ulja za laganiju i hrskaviju piletinu!

Fant Hrskavci

Bliže se topli dan, sve više se zadržavamo na terasama, u vrtovima, na piknicima i obiteljskim izletima. Zašto ne bismo sa sobom ponijeli nešto fino, nešto što baš svi vole?

Recimo pohane hrskavce od sezonskog povrća, za mesoljupce mesne zalogaje u slasnoj hrskavoj korici ili pak pohane ribice.

Doskočili smo vašoj potrebi da spojite neodoljivo, lagano, brzo, hrskavo i ukusno jelo uz savršen umak i uštedu vremena.

Novi Fant HRSKAVCI - tri različite kombinacije mrvica za pohanje i tri različita umaka po mjeri svih vrsta mesnih, povrtnih i ribljih hrskavaca, savršeno su rješenje. Svako pakiranje Fant HRSKAVACA uz specijalne mrvice za najukusniju hrskavost sadrži i kombinaciju začina za najukusniji umak, a sve to bez dodanih pojačivača okusa.

Pripremite pohano meso na sasvim nov način. Meso ili povrće uvaljano u smjesu za pohanje pecite u pećnici i bez ulja, samo 25 minuta. Za potpunu hrskavu avanturu smiješat ćete i umak, u svega minutu, dodavanjem fine začinske mješavine u jogurt, majonezu i ketchup.

Priprema Fant HRSKAVACA skraćuje posao u kuhinji, čak i onaj nakon kuhanja, jer nema više masnog posuđa, a ostavlja puno vremena za slobodne aktivnosti. Slasne Fant HRSKAVCE s guštom će umakati u umake i smazati kako veliki tako i mali, gosti i domaći, vegetarijanci i mesoljupci. S Fant HRSKAVCIMA jednostavno ne možete promašiti, stoga ih uvijek imajte pri ruci.

Fant extra hrskava pikantna mješavina za pohanje + grill umak

Ljubitelji pikantnih hrskavih zalogaja maksimalno će uživati u pikantnim hrskavcima. U mješavinu za pohanje uvaljajte meso, ribu ili povrće prethodno umočeno u jaje te pecite u pećnici. Hrskavcima priložite izvrstan grill umak kojeg pripremite tako da mješavinu za umak pomiješate s jogurtom, majonezom i blagim ketchupom.

Fant extra hrskava mješavina za pohanje + umak s rajčicom

Mješavina za pohanje + umak s rajčicom u tren će oka dati vašim pohancima neodoljiv okus. Želite li ih povremeno pripremiti na drugačiji način, extra hrskavoj mješavini za pohanje možete dodati i sjemenke sezama, lana ili druge, prema vašim željama. Umak ćete pripremiti tako što ćete mješavinu za umak umiješati u jogurt, majonezu i ketchup.

Fant extra hrskava mješavina za pohanje s češnjakom + bijeli umak

Ekstra hrskava mješavina za pohanje s češnjakom pogoduje svima onima koji obožavaju češnjak, ali ne vole miris koji ostavlja na prstima i žele uštedjeti na vremenu, a takvih nije mali broj. Mješavinu za hrskavce nadopunite finim bijelim umakom kojeg pripremate dodavanjem mješavine za umak u jogurt i majonezu.

Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina