Ideje za jela iz pećnice

Ispeci pa mi reci!

Fant eci-Peci

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Pečeno meso prožeto finom kombinacijom začina Fanta eci-Peci svojim sočnim okusom i neodoljivim mirisom zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane.

Fant eci-Peci

Fant eci-Peci je mješavina za pripremu pilećeg mesa u pećnici bez dodavanja ulja, nastala na temelju dugogodišnjeg iskustva i tradicije te prema domaćoj recepturi. Jednostavna priprema omiljenih eci-Peci zalogaja sastoji se u ubacivanju mesa u priloženu vrećicu, posipanju Fant eci-Peci smjesom, protresanja vrećice kako bi se začini ravnomjerno rasporedili i pečenja od 60 minuta.

S Fantom eci-Peci ne trebamo ćiribu-ćiriba, jer je neizbježan rezultat sočno i mekano meso spremno za ultimativne gurmanske užitke i zahvaljujući praktičnoj vrećici, pećnica ostaje bez ikakvih tragova pečenja. Posebno će to cijeniti svi koji vole fino pojesti bez puno muke. A cijenit će je i novaci u kuhinji koji svojim kulinarskim umijećima trebaju zavesti ciljanu publiku ili zasjeniti ljute kulinarske protivnike. Fant eci-Peci ne ostavlja mjesto pogreškama. Sve koji brinu o zdravlju i dobroj liniji razveselit će da Fant eci-Peci čini vaše jelo laganijim, jer je pečenje s Fant pečenom piletinom bez dodanog ulja. Fant eci-Peci proizvodi su bez dodanih pojačivača okusa, a zadnji i najvredniji argument u prilog Fant eci-Peci mješavine jeste jedinstven okus koji će nadmašiti sva dosadašnja iskustva s pečenjem. Bogat i pun okus, zaokružena aroma i zlatnožuta korica te meka i sočna unutrašnjost.

Fant za pečenu piletinu + vrećica za pečenje

Piletina prožeta finim aromama Fant mješavine za pečenu piletinu jelo je za koje  mnogi tvrde - bolje od toga ne može.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje