Slastice i kolači

Slatka napast

Mirisni i neodoljivi Dolcela okusi

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Dobrodošli u Dolcela svijet. Isprobajte bogatu paletu okusa Dolcela pudinga. Pripremate li kolač ili tortu, s Dolcela kremama i najzahtjevnije slastice postaju uspješnice koje se pamte.

Vrijeme koje ćete posvetiti pripremi slastica dragocjeno je vrijeme kada se prepuštate mašti, kreativnosti i užitku. Sama priprema slastice pravi je mali pothvat u koji ulazite s velikim očekivanjima. Hoće li slastica uspjeti, hoće li lijepo izgledati i biti ukusna, pitanja su koja si postavljaju i vrhunski poznavatelji slastica, kao i oni koji tek ulaze u čaroban svijet kolača, torti i deserata.

Brand Dolcela potrošačima nudi proizvode vrhunske kvalitete koji omogućuju brzu i jednostavnu pripremu ukusnih slastica, a ujedno omogućuju stvaranje maštovitih kreacija uz impresivne i sigurne rezultate.

Dolcela svijet

Kako do jednostavne i brze slastice kada nemate puno vremena? Dobrodošli u Dolcela svijet. Isprobajte bogatu paletu okusa Dolcela pudinga, čija priprema traje svega par minuta. Pripremate li kolač ili tortu, s Dolcela Kremama i najzahtjevnije slastice postaju uspješnice koje se pamte, a okusom i izgledom zanosne i za najsvečanije prigode. Krajnji dojam fantazije bio bi nezamisliv bez Dolcela Šlag pjena. Da ne zaboravimo male, ali jako važne proizvode, Vanilin šećer i Prašak za pecivo koji su nezamjenjivi sastojak gotovo svakog recepta.

Dolcela aromatizirani šećeri

Mnogi su začini i arome kroz povijest imali svoje uspone i padove. Suprotnost tome je ugodan, nenametljiv, uvijek zanosan i prepoznatljiv miris i okus vanilije. U gotovo svakome desertu nezaobilazan je u obliku Dolcela Vanilin šećera i pravi je član Dolceline slatke obitelji.

Dolcela Limun šećer praktičan je mali pomagač u pripremi kolača i slastica kojima daje ugodan, nenametljiv, uvijek zanosan i prepoznatljiv miris i okus limuna. Može se koristiti kao zamjena za limunov sok ili koricu, a pripremljenoj slastici daje dojam svježine. Također se može koristiti i kod pripremanja čajeva kao zamjena za šećer i limunov sok.

Dolcela Rum-šećer novi je mali pomagač u praktičnom pakiranju. Njegova zanosna aroma ruma obogaćuje okus kolača, torti, čajeva. Ovaj proizvod može se koristiti umjesto ruma za kolače, a ne sadrži alkohol. 3 vrećice Rum-šećera otopljene u 100 ml vode zamjenjuju 100 ml ruma. Ukoliko radite kolače za dječji rođendan, oni odsad mogu imati okus ruma, a da ne sadrže alkohol...

Dolcela Prašak za pecivo

Od raznovrsnih sredstava kojima se od davnine pokušava tijesto učiniti rahlijim, danas je najrašireniji prašak za pecivo. Dolcela Prašak za pecivo uvijek djeluje brzo, jednostavan je za upotrebu, a tijesto čini rahlim i podatnim za daljnje oblikovanje.

Dolcela Gussnel 

Dolcela Gussnel fini je jestivi kukuruzni škrob koji zamjenjuje određenu količinu brašna kod pripremanja torti, kolača, keksa, krema, deserata i nabujaka. Također služi za zgušnjavanje krem juha, umaka, variva, jela od voća i povrća.

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja