Odrastanje uz Lina

En-ten-ti-ni, proizvodi fi-ni!

Čiribu, čiriba, još Lina

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Iz tvornice dječjih čokoladnih snova stižu ukusne Lino žitarice.

Raščupani kolač

U tvornici dječjih čokoladnih snova Lino nikada ne prestaju iznenađivati klince i osmišljavati ukusne čokoladne obroke. Kada se zagrize u Lino Crunch, Crunch duo, Pillows ili Njammy žitarice, prostorijom odjekuje crunch-njammy zvuk, čime su nedoumice oko imena riješene, a hrskavost unosi zabavu u dječji svijet.

Upoznajte ih!


Lino Crunch su žitne kuglice s okusom čokolade, obogaćene kalcijem, željezom i s 8 vitamina, od sada proizvedene po novoj, poboljšanoj recepturi. Osim što su dobivene ukusnije i hrskavije kuglice, u Lino crunch dodana je i pšenica iz cijelog zrna. Cijelo zrno pšenice izvor je neophodnih sastojaka kao što su: vlakna, vitamini, minerali, esencijalne masne kiseline i fitotvari.

Lino Crunch  Lino Crunch duo Lino Njammy

Lino crunch duo su hrskave, ukusne, slasne žitne kuglice okusa čokolade i vanilije umotane u cool ambalažu, baš kao u dječjim čokoladnim snovima. Izvor je 8 vitamina, željeza i kalcija, baš kao i
omiljeni Crunch.


Lino Njammy njupastične su klopalice u obliku medvjedića i najprihvaćenijeg čokoladnog okusa, koje jednostavno mame klince da ih probaju!


Lino Pillows ukusni su jastučići od žitarica u tri varijante za najveće sladokusce -  Lino pillows milk, Lino pillows nougat, Lino pillows kokos.  Jednostavni su za pripremu, ukusni, prirodni i hranjivi.

 

Lino Pillows kokos   Lino Pillows - jastučići punjeni Lino ladom   Lino Pillows - jastučići punjeni Lino ladom milk

"Piramide prehrane" iz različitih zemalja u bazu piramide svrstavaju žitarice, kao A zašto je, uz dječje srce, i odrastao razum na strani Lino žitarica? Najprije, imaju okus prave čokolade, stoga ih čokoladoljupci svih generacija rado jedu. Bogate su visokokvalitetnim i prirodnim hranjivim sastojcima, a nimalo zanemariv dio Lino žitarica su i vitamin C i vitamini B skupine kojima su obogaćene te željezo i kalcij. Od Lino žitarica bolje se i sretnije raste, a vrlo lako ih je pripremiti. Dovoljno ih je staviti u tanjur, preliti mlijekom i konzumirati za doručak ili međuobrok. Važno je svaki dan započeti doručkom bogatim dijetalnim vlaknima koja potiču normalan rad crijeva te djeci daju potrebnu energiju. Uz Lino žitarice djeca se uče i samostalnoj pripremi hrane.

Mali savjet iz Podravkine kuhinje

Ljuti li vas što vaš omiljeni Lino uvijek prije vremena nestane s kuhinjske police, nemojte uzimati otiske ukućanima, mučiti potencijalne krivce škakljanjem, smišljati zamke ili kovati čokoladnu osvetu. Jednostavno kutiju sakrijte na sigurno, samo odabranima poznato mjesto.

Za puno čokoladnih užitaka preporučujemo Lino Crunch, Lino Crunch duo, Lino Pillows ili Lino Njammy u finom čokoladnom doručku, međuobroku, laganoj večeri i slasnom desertu.

Uživaj u omiljenim Lino žitaricama i sudjeluj u nagradnom natječaju „Kad narasteš, budi što želiš'' na www.lino.eu. Opiši zašto se želiš baviti određenim zanimanjem, dočaraj fotografijom svoje snove  ili pokaži u videu svoje vještine i osvoji vrijedne nagrade.

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja