Iz prirode. Od srca.

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Slasni i sočni plodovi iz osunčanih voćnjaka stižu na vaš stol skriveni u Podravka džemovima ili ekstra džemovima. Potražite ih u novoj, vitkoj ambalaži s poklopcem koji čuva bogatstvo voća i njegova najbolja svojstva.

Iz Prirode. Od srca.

Briga za zdravlje! Hedonizam! Želja za novim kombinacijama i okusima! Uživanje osjetila u dopadljivim okusima! Ugoda za oko, vizualan sklad i vrhunska estetika! Inovativnost! Nema kompromisa, a to je samo dio obećanja kojeg Podravka džemovi i ekstra džemovi bez iznimki ispunjavaju. Između ostalog, uvjerite se sami!

Slatko i slasno, plus za vaše zdravlje, liniju, oko i dušu!

Uz tradicionalnu kvalitetu, koja se kontinuirano afirmira od 1947. godine, Podravka je svojim džemovima i ekstra džemovima dala i zasluženu vizualnu podršku. Tako ćete od sada Podravka džemove i ekstra džemove prepoznati u novim, moderno oblikovanim, vitkim, finim i elegantnim staklenkama. Već na prvi pogled u ambalažu ćete se zaljubiti, a ona će vam tek dati naslutiti naslade koje ispod poklopca krije.Već na prvi pogled u ambalažu ćete se zaljubiti, a ona će vam tek dati naslutiti naslade koje ispod poklopca krije. Uz estetske, bit će zadovoljeni i najistančaniji gurmanski kriteriji ljubitelja džemova i ekstra džemova.

Prevlada li razum nad gurmansko-estetskim, glavni nutricionistički aduti Podravka džemova i ekstra džemova su:

  • bogatstvo voća,
  • ekstra džemovi ne sadrže konzervanse, a nude istu količinu užitka s 30% manje šećera tj. kalorija,
  • džemovi i ekstra džemovi ne sadrže bojila i sladila.

Već spomenuta ambalaža te moderni i po namirnice nježni procesi prerade voća čuvaju hranjivu vrijednost i najbolja svojstva voća: bogatstvo vitaminom C, antioksidansima, vlaknima, antocijaninima, pektinom, karotenoidom i drugim vrijednim tvarima.

Slatki spoj tradicije i modernih trendova

Pomno birani šipak, marelica, aronija, višnja i brusnica, strogi procesi kontrole kvalitete plodova i svih faza proizvodnog procesa i na kraju nježno prerađeno voće u marmeladu ukuhavanjem sastojaka pod vakuumom i uz niže temperature, garancija su očuvanja hranjivih sastojaka, prirodne arome i boje voća. Popisu treba dodati i odličan džem miješano voćenastao kombinacijom tradicionalnog voća prisutnog u našem podneblju, među kojima valja istaknuti jabuku.

Zdravi i niskokalorični Podravka ekstra džemovi sadrže čak 45 g voća na 100 g proizvoda, a možete birati među privlačnim okusima borovnice, jagode, breskve i šumskog voća.

Dio asortimana je i Podravka Pekmez od šljiva, rađen prema izvornoj recepturi naših baka. Minimalno 160 g voća u 100 g gotovog pekmeza i vrlo mala količina dodanog šećera garantira okus i miris naše mladosti.

Podravkin cilj - sačuvati prirodno bogatstvo plodova voća i omogućiti vam što jednostavniju svakodnevnu konzumaciju je ispunjen. Za ostalo se sada pobrinite vi!

Iz osunčanih voćnjaka do slasnih delicija

Svojom linijom džemova, ekstra džemova i Pekmezom od šljiva Podravka promovira temeljne vrijednosti, okupljanje za stolom, povratak doručku, lagano uživanje u hrani, tradicionalni obrok na moderan način.
Podravka džemovi, ekstra džemovi i pekmez omogućuju slasnim i sočnim plodovima voća da iz osunčanih voćnjaka najkraćim i najnježnijim putem stignu do vašeg stola.

Podravka džemovi, ekstra džemovi i pekmez omogućuju slasnim i sočnim najfinijim plodovima voća da iz osunčanih voćnjaka najkraćim i najnježnijim putem stignu do vašeg stola.

Preporučujemo ih na toplom prepečenom kruhu, uz tanki sloj maslaca i šalicu kakaa, čaja ili kave ili uz čašu svježe istisnutog soka.

Kao desert možete ih poslužiti jednostavno namazane na kruh ili dodati vašim kolačima i tortama kojima ćete dati poseban okusni doživljaj. Koristite ih kao topli, voćni preljev preko sladoleda i pudinga ili kao višestruki izbor nadjeva za palačinke. Ujedno možete ispuniti svoju dječju želju, zaroniti žlicu u staklenku s Podravka džemom ili ekstra džemom, pekmezom od šljiva i bar na kratko "skoknuti" među suncem okupane nasade voćki.

Poseban gurmanski užitak priuštite si dodavanjem pekmeza mesnim jelima s umakom i ne zaboravite neodoljivu slatko-slanu kombinaciju divljači i džema.

Igrajte se
s nama!

( i osvojite nagrade )

Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina