Jednostavno i brzo

Pripremi brzo i uživaj polako!

Jednostavno neodoljivi crunchy muesli i corn flakes

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Hrskave fine pahuljice žitarica s čokoladom, lješnjacima i bademima, voćem ili bobičastim voćem i uvijek "in" kukuruznim pahuljicama, zdrav su početak dana, zabavan međuobrok, u stiskama s vremenom postaju brz i zdrav hrskav ručak, a vrlo se lako pretvaraju i u laganu večeru.

jednostavno neodoljivi crunchy muesli i corn flakes

Što je zajedničko aktivnom životu i gurmanskim, a zdravim i laganim obrocima? Veselom druženjem za stolom uz ukusan doručak, hrskav ručak i laganu večeru? Nasmijanom i zadovoljnom djetetu s punom koncentracijom na ranojutranjem prvom satu u školi, mami koja kolegama iz tvrtke predstavlja svoj najnoviji projekt i nailazi na kimanje glavom u znak odobravanja i tati koji skače na bicikl i pun energije i poleta juri na svoje radno mjesto, očekujući nove poslovne izazove?

Pretpostavljate? Mislite, niste sigurni - reći ćemo vam. To je užitak u Podravka Provita crunchy mueslima i Podravka Provita cornflakesu.

provita muesli mliječna čokolada.jpgprovita muesli lješnjaci i badem.jpg

provita muesli bobičasto voće.jpgprovita muesli voće.jpgprovita corn flakes.jpg

Zdrav doručak, hrskav ručak, lagana večera

Ali zašto baš Podravka Provita cornflakes i Podravka Provita crunchy muesli?

Zato što su tako ukusni i neodoljivi, proizvedeni iz visokovrijednih namirnica: kukuruza, zobi i i drugih žitarica, fine mliječne čokolade, voća, lješnjaka i badema te bobičastog "super" voća, prilagođeni svakom uzrastu, nutricionistički visokovrijedan proizvod i dobar izvor energije, uvijek dostupan, brz, lagan, prirodan i zdrav proizvod, koji u ustima tako dobro hrska.

Hrskave fine pahuljice žitarica s čokoladom, voćem, lješnjacima i bademima i uvijek "in" kukuruznim pahuljicama prelivene kravljim, kozjim, rižinim ili sojinim mlijekom, umiješane u jogurt, s bijelom kavom ili kakaom, uz dodatak suhog ili svježeg voća, orašastih plodova i meda, zdrav su početak dana, zabavan međuobrok, u stiskama s vremenom postaju brz i zdrav hrskav ručak, a vrlo se lako pretvaraju i u laganu večeru.

A da su Podravka Provita crunchy muesli i cornflakes zdravi govori i njihov sastav. Žitarice, odnosno njihova vlaknasta struktura posebno pogoduje probavi. Kukuruzne su pahuljice obogaćene vitaminima B -kompleksa. Komadići voća koji su dobiveni posebnim postupkom kontroliranog sušenja očuvali su sve svoje hranjive tvari. Zob obiluje mikro i makronutrijentima, a čokolada... Zar je uopće potrebno govoriti o njenim odlikama? Za svaki slučaj, čokolada je raskošan izvor polifenola, magnezija, bakra, proteina, vitamina E i B, kalcija i željeza.

Podravka Provita žitarice kvalitetno doprinose vrijednosti vašeg najvažnijeg obroka tijekom dana - doručka. Stoga, kada ih jednom otkrijete, ne izostavljajte ih. Činite to za doručak, laganu večeru, međuobrok ili ih ponudite kao zdrave grickalice. Na putu, u uredu, na izletu... Najslađe su kada se serviraju i dijele s obitelji i prijateljima.

Za dobar početak, nastavak i završetak dana tu su Podravka Provita corn flakes i Podravka Provita crunchy muesliji kojima se možete prepustiti u 4 neodoljiva okusa:

Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina