Vegetin svijet na webu

- Zanimljivost by coolinarika.com -

Budite i vi dio Vegeta Spottinga te pratite sve novitete i zanimljivosti vezane uz vaš omiljeni univerzalni dodatak jelima. Unosite svoje slike s Vegetom i uživajte u okusu koji se pamti.

vegeta_naslovna

Vegeta, taj vječno mladi Podravkin proizvod, stalno se prilagođava vremenu i potrebama potrošača. Stoga vam približavamo online Vegetin svijet na web destinaciji - www.vegeta.com.hr

Najveći dio stranice čini Vegeta spotting, mjesto za sve potrošače Vegete diljem svijeta. Slikajte se s Vegetom na raznim lokacijama, u zanimljivim situacijama ili u vlastitoj kuhinji prilikom pripreme jela s Vegetom. Vrlo jednostavnim postupkom  unesite svoje fotokreacije na kartu svijeta na lokaciju gdje ste ih snimili. I ne zaboravite pogledati što su unijeli drugi stanovnici Vegetina svijeta. Možda dobijete još inspiracije.

vegeta_slika.jpgNa stranicama još možete pronaći povijest Vegete kroz zanimljiv usporedni vremeplov, recepte, zanimljive članke kao i informacije o Vegetinim proizvodima te novosti.

Surfajte Vegetinim svijetom i isprobajte jedan od proizvoda iz velike Vegetine obitelji i znat ćete zašto je to OKUS KOJI SE PAMTI.

Igrajte se
s nama!

( i osvojite nagrade )

Valentinovo

Ljubav ide kroz želudac