Tjestenina

Svestrana Talijanka

Zapečena lagana tjestenina

Volimo zapečenu tjesteninu jer nam omogućava ekološko ophođenje i recikliranje tjestenine sljedećeg dana. S Talianettom je priprema zapečene tjestenine još jednostavnija, a uz ljubitelje sireva i lagane hrane, na svome će biti i ljubitelji ultra zdravih prokulica.

  • 30 min
  • Jednostavno
Zapečena lagana tjestenina

Sastojci

Priprema

  1. Prokulice skuhajte u slanoj vodi.
  2. Sadržaj vrećica Talianetta uspite u nauljenu vatrostalnu posudu i zalijte vrelom vodom.
  3. Umiješajte prokulice i ulijte vrhnje.
  4. Stavite u pećnicu zagrijanu na 200 °C i pecite 20-25 minuta.

Posluživanje: Poslužite toplo uz sezonsku salatu.

Savjet: Slatko vrhnje možete zamijeniti vrhnjem za kuhanje.

Ajvar

Razmazi svoje nepce