Kruh

Kruh naš svagdašnji

Pecivo s tapiokom i sirom

Kuglice od brašna južnoameričke biljke kasave i mladog sira za dvadesetak minuta će se u vašoj pećnici pretvoriti u ukusna peciva.

  • 35 min
  • Jednostavno
Pecivo s tapiokom i sirom

Sastojci

Priprema

  1. Jaje, sir, mlijeko i rastopljeni maslac pomiješajte.
  2. Dodajte brašno tapioke pomiješano s glatkim brašnom, praškom za pecivo i soli.
  3. Zamijesite glatko tijesto, formirajte kuglice (veličine marelice) i posložite na tepsiju na papir za pečenje tako da ostane razmak između njih.
  4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 20-25 minuta.

Posluživanje: Poslužite toplo ili hladno pecivo s raznim dipovima.

Savjet: Ricottu možete zamijeniti s dobro ocijeđenim svježim kravljim sirom.

Začini inspiracije

Monozačini