Mango hladni desert

U samo tri koraka pripreme stižete do ukusnog argentinskog deserta od manga. Dobro ga rashladite i uživajte u njemu. Idealno osvježenje tijekom ljetnih vrućina.

  • 20 min
  • Jednostavno
Mango hladni desert

Sastojci

  • 2 zrela manga (2 x 420 g)
  • 50 g šećera u prahu
  • 2 žlice soka limete
  • 150 ml slatkog vrhnja

Priprema

  1. Mango ogulite, narežite na komade i zajedno sa vanilin šećerom u prahu i sokom limete u sjeckalici usitnite u finu smjesu.
  2. Ostavite pokriveno u hladnjaku da odstoji najmanje 8 sati ili preko noći.
  3. Vrhnje istucite u šlag i umiješajte u smjesu od manga.

Posluživanje: Rasporedite u zdjelice za posluživanje, odmah poslužite i ukrasite ploškama manga.

Savjet: Desert mora biti dobro rashlađen prije posluživanja.

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja