Argentinska juha od dagnji

Ukusna i jednostavna juha koju možete i dodatno ukrasiti cijelim školjkama dočarat će i na vašem stolu maštovitu raznolikost zemalja smještenih uz Atlantski ocean.

  • 40 min
  • Jednostavno
Argentinska juha od dagnji

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijanom ulju popecite sitno nasjeckani luk do zlatne boje.
  2. Zalijte vodom, dodajte Vegetu Natur i šafran. Kad zavrije, kuhajte 5 minuta na laganoj vatri.
  3. Dodajte rižu i nastavite kuhati još 5 minuta.
  4. Meso dagnji narežite i umiješajte u juhu i kuhajte još 10 minuta.
  5. Po potrebi posolite i popaprite.

Posluživanje: Umiješajte peršin i poslužite.

Savjet: Kod kuhanja možete dodati i nekoliko cijelih školjki, pa će vam juha biti ukusnija i ljepšeg izgleda.

Ajvar

Razmazi svoje nepce