Tjestenina sa 4 sira i butternut tikvom

Rastopljeni sir na finoj tjestenini s maslinama uz narančastu tikvu oduševit će ljubitelje kremasto slanih zalogaja.

  • 20 min
  • Jednostavno
Tjestenina sa 4 sira i butternut tikvom

Sastojci

Priprema

  1. Tikvu narežite na kockice, a chili papričici izvadite sjemenke i sitno narežite.
  2. U široj tavi zagrijte ulje i na njega stavite tikvu. Kratko popecite uz miješanje pa dodajte papričicu. Zatim ulijte 550 ml tople vode.
  3. Uspite sadržaj vrećice Talianette i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 8 minuta uz miješanje.

Posluživanje: Poslužite toplu tjesteninu posutu maslinama.

Savjet: Kad chili papričici maknete sjemenke manje je ljuta, a dobijete više okusa chilija.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima