Preskoči na: glavni sadržaj | pretraživanje

OTP banka - obavijest

29.10.2010. Koprivnica

Pogledajte sadržaj vezan uz ovaj članak:

Ovime vas obavještavamo da je Uprava uz suglasnost Nadzornog odbora Podravke d.d. na danas održanoj sjednici donijela odluku o neprihvaćanju ponude za kupnju 10,65 % dionica, kojih je izdavatelj Društvo - o čemu je obaviještena OTP banka.

Logotip - Podravka

Prethodno smo vas dana 25. listopada 2010. godine obavijestili da je Podravka d.d. zaprimila obavijest o prodajnoj opciji kojom OTP Banka, sukladno članku  2.02. ugovora o kupovnoj i prodajnoj opciji između Podravke d.d. i OTP Banke od 27.3.2009. godine, obavještava Podravku da želi iskoristiti prodajnu opciju na 10,65 % dionica izdavatelja Podravka d.d., a kojih je imatelj FIMA AMI Limited.

Također, OTP Banka je istovremeno obavijestila Podravku d.d. da je, sukladno članku 2.01 ugovora o kupovnoj opciji između OTP Banke i FIME AMI Limited od dana 27. ožujka 2009. godine, aktivirala kupovnu opciju za opcijske dionice u odnosu na FIMA AMI Limited, te da namjerava steći predmetne dionice.

Ovime vas obavještavamo da je Uprava uz suglasnost Nadzornog odbora Podravke d.d. na danas održanoj sjednici donijela odluku o neprihvaćanju ponude za kupnju 10,65 %  dionica, kojih je izdavatelj Društvo - o čemu je obaviještena OTP banka.

O daljnjim odlukama i aktivnostima OTP banke, vezano uz predmetne dionice, obavijestit ćemo vas odmah po primitku obavijesti od strane OTP banke.

Komentiraj

Upišite Vaš komentar ili prijedlog vezan uz sadržaj.

Komentiraj

Pošalji prijatelju

Znate nekog koga bi ovaj članak mogao zanimati? Ništa lakše, upišite podatke, dodajte komentar i pošaljite.

Pošalji prijatelju

Podijeli na:

Preskoči na: glavni sadržaj | glavna navigacija | pretraživanje