Preskoči na: glavni sadržaj | pretraživanje

Kompanija

Proizvodi

Grupa Podravka proizvoda

Podravkini proizvodi su visokokvalitetni, praktični i sigurni. Koristeći prednosti globalnog i lokalnog prilagođeni su nacionalnim kuhinjama, njegujući osobitosti lokalnog okusa.

Vegeta

Uz uvažavanje činjenice da je za zdrav i kvalitetan život bitna pravilna i kvalitetna prehrana, robne marke Podravke rezultat su dugogodišnje tradicije, znanja i brige za dobrobit potrošača. Podravka je i uvijek mlada i fleksibilna, spremno se prilagođava zakonitostima tržišta, nastoji zadovoljiti sve sofisticiranije potrebe potrošača i odgovoriti na njihove specifične zahtjeve.

Podravkini proizvodi rezultat su odabranih i visokokvalitetnih sirovina, znanja i modernih tehnoloških procesa na strani očuvanja hranjivih sastojka u namirnicama.

Studena - novi vizualni identitet

Proizvodi se odlikuju brzom i jednostavnom pripremom čime pridonose lakšem zadovoljenju potrebe za hranom. Na taj način potrošačima ostaje više vremena za njih i njihovu obitelj.

Najpoznatije Podravkine robne marke jesu: Vegeta, Podravka juhe, Lino, Fant, Eva, Dolcela, Fini-Mini, Talianetta, Kviki, Studena, Studenac i brojne druge.

Juha s povrtnim i gris okruglicama

Svi proizvodi su označeni u skladu sa zakonskim propisima o označavanju RH, EU i zemalja u kojima poduzeće posluje. Na pakovanju su istaknute istinite, potpune, jasne i nedvosmislene informacije o proizvodima. Posebna briga posvećuje se označavanju sastojaka koji izazivaju alergije ili netoleranciju kod određene skupine potrošača.

Samo kvalitetna i pravilna prehrana zadovoljit će potrebe organizma za energijom i potrebnom količinom prehrambenih i zaštitnih tvari. Podravka to uvijek ima na umu!

Pročitajte više o našim brandovima i proizvodima.

Preskoči na: glavni sadržaj | glavna navigacija | pretraživanje