Preskoči na: glavni sadržaj | pretraživanje

Podravka će i dalje surađivati s bledskom školom

10.01.2007. Koprivnica

Pogledajte sadržaj vezan uz ovaj članak:

Direktorica i dekanica Poslovne škole Bled Danica Purg u pratnji direktora General Management programa te škole Nike Slavniča posjetila je Podravku. Uz razgovore o suradnji oni su u pratnji domaćina posjetili tvornice Vegete i Podravka jela te razgledali centar grada Koprivnice.

Uglednu gošću dočekali su predsjednik Uprave Darko Marinac te članovi Dragan Habdija i Zdravko Šestak (i sami bivši polaznici bledske škole) sa suradnicima. Jednu od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija i vodećih europskih poslovnih škola veže dugogodišnje partnerstvo tijekom proteklih 20 godina koliko bledska škola postoji.

Kako je istaknula Danica Purg, dosad je ta škola obrazovala u raznim edukacijskim programima više od trideset i pet tisuća menadžera iz cijelog svijeta, a interes za školu u kojoj predaje veliki broj svjetskih priznatih predavača je svakim danom sve veći.

Iz Podravke se dosad u bledskoj poslovnoj školi obrazovalo 170 polaznika, a ta bi se suradnja i u budućnosti trebala nastaviti. Isto tako, Danica Purg je ponudila i pomoć oko koncipiranja programa na Podravkinoj menadžerskoj akademiji.

Komentiraj

Upišite Vaš komentar ili prijedlog vezan uz sadržaj.

Komentiraj

Pošalji prijatelju

Znate nekog koga bi ovaj članak mogao zanimati? Ništa lakše, upišite podatke, dodajte komentar i pošaljite.

Pošalji prijatelju

Podijeli na:

Preskoči na: glavni sadržaj | glavna navigacija | pretraživanje