Preskoči na: glavni sadržaj | pretraživanje

Podravka kupila Čokolešnik i Čoko

03.10.2008. Koprivnica

Pogledajte sadržaj vezan uz ovaj članak:

Kupnjom Čokolešnika i Čoka Podravka proširuje asortiman žitarica za doručak, te prati zacrtanu strategiju kojoj je jedan od planova jačanje tržišne pozicije i proširenje asortimana žitarica za doručak.

Droga Kolinska

Predsjednici Uprava Podravke Zdravko Šestak i Droga Kolinske Slobodan Vučićević potpisali su danas u Koprivnici ugovor o kupoprodaji prema kojem je koprivnička prehrambena kompanija postala vlasnik poznatih marki Čokolešnik i Čoko, pahuljica od žitarica.

Kupnjom Čokolešnika i Čoka Podravka proširuje asortiman žitarica za doručak, te prati zacrtanu strategiju kojoj je jedan od planova jačanje tržišne pozicije i proširenje asortimana žitarica za doručak.

"Današnje potpisivanje Ugovora rezultat je uspješnih pregovora dviju kompanija, a Podravka je kupnjom ovih poznatih regionalnih marki, posebice Čokolešnika koji ima višedesetljetnu tradiciju osigurala njezin daljnji razvoj jer riječ je o proizvodu prepoznatljivom u ovoj regiji na kojem su, usudim se reći odrastale mnoge generacije" izjavio je predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak.

"Zadovoljni smo što smo pronašli partnera koji će na zadovoljstvo posebice potrošača nastaviti daljnji razvoj naših poznatih robnih marki" kazao je nakon potpisivanja Ugovora predsjednik Uprave Droga Kolinske Slobodan Vučićević.

Predsjednik Uprave Zdravko Šestak kazao je, između ostalog kako će se u marke Čokolešnik i Čoko i dalje ulagati, a proizvoditi će se u novoj Podravkinoj tvornici u Koprivnici.

Početak prodaje i proizvodnje tih marki Podravka očekuje početkom siječnja 2009. godine.

Podravka je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji jugoistočne, srednje i istočne Europe. Najznačajnije Podravkine robne marke su Vegeta, Podravka juhe, Lino, Čokolino, Dolcela, Fini-Mini, Studena, Studenac, Lero, a najnovijim akvizicijom pridružuju im se Čokolešnik i Čoko.

Komentiraj

Upišite Vaš komentar ili prijedlog vezan uz sadržaj.

Komentiraj

Pošalji prijatelju

Znate nekog koga bi ovaj članak mogao zanimati? Ništa lakše, upišite podatke, dodajte komentar i pošaljite.

Pošalji prijatelju

Podijeli na:

Dodatni sadržaji

Linkovi na servise kod kojih su objavljeni dodatni sadržaji.
Foto/photos/podravka/tags/drogakolinska/

Preskoči na: glavni sadržaj | glavna navigacija | pretraživanje